Fiskbensfläta

Jag fick lov att fläta mammas hår för en stund sedan, när hon tittade på House... haha, den blev ju hur snygg som helst, alltså! Jämn och fin ;)



OnePiece

Jag har kikat in en del norska bloggar på sista tiden, och det jag lagt märke till är att mer än hälften av alla tjejer äger en sån här:





Det är, som ni kanske förstår, en mysdress som man har hemma, och inte något man går ut i... (om man nu inte ska till Nordpolen... haha!) men varför köper man dessa? Är det för att de är bekväma eller för att man helt enkelt ska ha en? För det är ju faktiskt väldigt dyra och inte sådär supersnygga...

I alla fall, de finns i alla möjliga färger här och kostar runt 1 300:-, mer eller mindre... och så finns det ju som sagt en lite billigare  och lite tråkigare variant på BikBok...


Mardröm

Jag vet inte vad det var som gick snett igårkväll, för under hela natten drömde jag massor av konstiga drömmar! Precis allt gick fel! Jag minns att jag gick med min kompis Louise till ett konditori, där vi skulle köpa varsin (enorm) bulle. Louise tog sin och jag skulle ta min, men tappade den i golvet och tog en vaniljbulle istället. Vi flyttade oss till kassan, där jag märkte att jag hade glömt mina pengar, så Louise betalade för mig också (mot sin vilja, haha!) Kassörskan frågade: "Vad tror ni att detta kommer att kosta?", och Louise sa: "Jag vet inte, 100 kronor?", och kassörskan skrattade och sa: "Nehe du, 900 000 kronor går det här på!" Louise började gråta och sprang ut...

En annan dröm jag hade var att jag och mamma satt i bilen på väg till Elgiganten. Vi mötte en himla massa lastbilar som alla verkade ha alkoholpåverkade förare. De körde väldigt ostadigt, och lite längre fram på vägen fanns en stor sten. Vi kunde av någon anledning inte bromsa, och vi kunde inte heller köra om stenen eftersom en stor, blå lastbil var där just då... men lastbilen bakom oss var inte lika smart och tänkte köra om mig och mamma... samtidigt som jag och mamma körde in i den stora stenen, körde den lilla lastbilen in i den stora...

Ja... jag och mina drömmar, alltså... (vill också påpeka att den första drömmen inte var en mardröm, som rubriken säger, utan bara en vanlig, sjuk dröm!)


Nu till något helt annat! Idag var jag och mamma och hämtade påskris och köpte påskliljor och påskägg (för riset), men alltså... varför säljer de inte fjädrar längre? Vi letade runt i halva stan, men ingenting!? Väldigt tråkigt, faktiskt...


(Baraförattbild som inte har någonting med inlägget att göra... ser ni mina fina mattor som matchar så fint? ;)

Vintage stories

Jag såg att KappAhl hade fått in en ny kollektion. Den heter Vintage stories, och känns väldigt hemmafru på 50-talet. Otroligt söta kläder, måste jag säga!





Den vita klänningen är från barnavdelningen, men jag tycker att den är hundra gånger snyggare än den första!

499:- och 349:-



399:- och 349:-





Jag tycker som sagt att det ser jättesött ut, men jag vet inte om jag själv skulle klä mig sådär... jag känner mig liksom både för gammal och för ung ;)


Basic twist

Helt random, men vilken topp är snyggast?


Ljusrosa: Bikbok, 199:-
Mörkrosa: H&M, 79,50:-


Nytt hår!

God morgon, världen! (Jag är fullt medveten om att klockan snart är sju på kvällen... men jag har ju inte skrivit något idag, så vi låtsas att det är morgon, helt enkelt!)


Tänkte i alla fall visa mitt hår, jag klippte mig ju i förrgår!

Nu har jag ju visserligen lockat håret lite på bilden, så det är ju givetvis lite längre naturligt, men ändå! Jag är faktiskt väldigt nöjd! Det ser mycket friskare ut nu än det gjorde förut!




(Haha, bara för att jag gillade den frisyren, min härliga putmage (som för övrigt bara är skjortan, haha!) och mitt förstoppade ansiktsuttsyck...)

Figaro, Figaro, Figaro!

Titta vad jag hittade för liten skit i tvättkorgen! Han går faktiskt dit när han ska tvätta sig, och det är ju lite komiskt... haha!


(Halvt kass kvalitet, men hans ögon tycker inte om blixten och det är ganska mörkt nu, haha)

Parfume



Jag var tvungen att prova min nya fotostudio! Tyvärr var ena lampan (så retro, den är från 50-talet!) mycket bättre och starkare än den andra, så det blev en ful skugga bakom den stora flaskan... men det gör inte så mycket!

De där parfymerna är för övrigt mina favoriter! Jag fick dem i julklapp av min bror och de luktar så otroligt gott att det inte är sant! De luktar verkligen naturligt och fräscht, så gillar ni sånt så ska ni absolut kolla in dessa! Mellan 45 och 100 kronor på Yves Rocher!


(Och nu ska jag titta på Svenska Hollywoodfruar! Älskar det, men har inte sett något avsnitt alls från den här säsongen...)

Livets obeskrivliga små "ryck"...

Mamma skulle toppa mitt hår idag, men när hon sa att hon tänkte hålla ut håret och klippa av allt på samma gång, så blev jag lite rädd... jag beskrev för henne hur hon skulle göra, men hon fattade inte och gick iväg.

Jag kände att jag var i sånt behov av en klippning att jag tog saxen, klämmorna och kammen, gick in på toaletten och klippte... i tre timmar...

Vet ni vad det komiska är? DET SYNS INTE! Klippningen, alltså... inte håret :)


Jag har en känsla av att jag kommer behöva rätta till klippningen lite imorgon, men nu orkar jag inte ens stå längre... hur som helst: Jag ser fortfarande mänsklig ut! (Men det är sjukt mycket lättare att klippa andra... haha!)


Ingen vanlig dag!





GRATTIS!!! Det är inte varje dag man fyller 20, så ha en fantastisk födelsedag!! :D

(Spring in HIT och säg grattis, vettja!)


Är ni med?

Det verkar bara vara vi som har släckt lamporna i det här området... det känns ju lite tråkigt!





Hoppas i alla fall att det finns några där ute som släcker lamporna i en timme för jorden :)

Gaelaen yaz




Åh, vad jag längtar tills träden börjar blomma! Det finns inget vackrare än rosa och vita blommor på gröna träd mot en klarblå himmel... det får gärna bli vår nu! :)

(Rubriken är på azeriska, det språk som talas i Azerbajdzjan... jag tyckte det var lite tråkigt att skriva på svenska eller engelska som alla andra... haha! Det står "förra våren" - rätta mig gärna om jag har fel.)

Earth hour 2010

Ni släcker väl lamporna ikväll klockan 20:30?


Nu tycker jag att det räcker...







Någon mer än jag som börjar tycka att det här är lite komiskt? Vad är det SMHI får betalt för, egentligen?

Klick Klick

Trendslav...

Okej, jag är väl lite av en trendslav... men jag skulle aldrig köpa något om jag inte tyckte att det var snyggt. Det kostar ju ändå pengar, eller hur?

Idag slavade jag på mintlacktrenden. Jag har letat efter ett nagellack i den färgen sedan förra sommaren (vadå före i tiden? Hihi), men har inte hittat något förrän idag...



Köpt på Lindex för 69:-, älskar det!

Vad tycker ni om mintfärgat nagellack? Hot or not?


(Jag kom precis på att det där lacket matchar min mammas bil helt perfekt... inte illa va? Haha!)

Stora problem här, alltså!

Jag satt och funderade...

Tio länder har vunnit mellan 2000 och 2009 i Eurovision Song Contest, men när jag räknar så blir det nio år... så hur är detta det minsta logiskt? Ett land vinner ju varje år!


JA, jag vet att jag säkert är världens dummaste människa, men jag skyller på att klockan är halv tre (och imorgon låtsas jag att jag aldrig skrev detta...)


Jag kanske borde gå och lägga mig nu, hjärnan verkar ha stängt för längesen... CIAO :)

18 grader!

Dessvärre sov jag under tiden då solen stålade som starkast, och vaknade när det var mulet och 16 grader istället... men ändå, det är ju sjukt! Tänk att snön har smält bort på bara två veckor, och då var det ändå såhär mycket:



Allt är borta, det är bara lite snö kvar i de tjockast packade snövallarna! Och den där bilden togs ändå i slutet av februari... coolt va? ;D


Vad var det jag sa?




Jag måste vara synsk!

Good times 2!





Salore ♥♥♥

Good times!

G'day mates! Jag vaknade och hade jätteont i magen och var tung i huvudet idag... det är bättre nu, dock, och trots att det är grått och regnigt ute, så är jag väldigt tacksam för det... vet ni varför? Det regnar! Regn = vår! :)


Jag sitter i alla fall här och går genom min gamla bilddagbok... hittar massor av spännande gamla bilder. Jag fick också veta att det var exakt ett år och en vecka sedan vi filmade För evigt er! Shit, vad tiden går fort! Det är nästan lite läskigt...


Och på tal om läskigt...



Jag hittade den här bilden från dagen då jag, Sara och Emmi (som jag för övrigt saknar så mycket att det gör ont!) lekte med strålkastarna och musiken på våra mobiltelefoner... haha, det var så himla roligt och jag hade världens träningsvärk efter allt dansande och hoppande dagen efter... good times, good times!

Midnight

Jag blev precis färdig med Saras nya design... hon har inte sett den än, men jag hoppas att hon gillar den när hon provar den... det hade varit lite tragiskt annars, så som jag har slitit... haha!


Jag känner mig väldigt obloggial (=osocial på bloggen) nu, men ni får tåla det... man kan inte tvinga fram blogginlägg om man inte orkar skriva något, då blir det inte bra...

God natt :)

Precis det vi vill höra :)




Det är så roligt att se hur SMHI ändrar sig från "Nu kommer våren!" till "Glöm vårsolen!", om ett par dagar står
det säkert "Håll ut, nu kommer våren!". Såna proffs, alltså ;)

Aftonbladet

Hej

Vet ni vad som är bra? Trots att himlen är gråare än sten, och snön är mer svart än vit, så kvittrar fåglarna glatt utanför mitt fönster, och under den halvsmälta snön är gräset grönt! Visserligen ganska ruttet, men det gör inget, det är ju gräs! :)


Det finns alltid något att glädjas åt (ESTA, minns ni? Haha!) och om man mår dåligt en dag, så hade det alltid kunnat vara värre! (Ja, jag vet att det där lät brutalt, men det är ju sant!)

Let's get happy and let's be friends! Haha :)



(Jag är seriöst kär i den där soffan. Kom inte och säg att den inte är det vackraste ni någonsin sett!)

This is a happy blog

Hej bloggen! Jag har varit dålig på att skriva ser jag, men det gör väl inte så mycket, eller? Jag har varit lite borta idag, och jag har avslutat en del ur mitt projekt... förhoppningsvis blir nästa del också avslutad snart... I'm excited :)


Nu ska jag jobba vidare. Kärlek till er ♥


Gives me hope

Både Dima Bilan och Ani Lorak har ploppat upp på Spotify! Äntligen! :D

16 mars

Hej bloggen! Hur mår ni idag? Jag mår inte alls bra... min mage är riktigt arg på mig men jag vet inte varför... det är i alla fall lite bättre nu än det var för några timmar sedan, men det gör fortfarande ont... det är lite tröttsamt, faktiskt... så jag ligger fortfarande i sängen i ett rum med rullgardinerna nere och lampan släckt... det enda ljuset kommer från köket (det lyser in hit eftersom det är mittemot) och datorn...

Men jag ska försöka att inte låta fööör pessimistisk, för sånt är ju aldrig kul, eller hur? Som vanligt tänker jag: "Det hade kunnat vara värre!". Det kan alltid vara värre, så det gäller att inte ömka sig för mycket...


Nu vill jag göra något kreativt... skriva något... haha, vi får se hur det går med det! Jag är ju inte den som slutför sina arbeten, menar jag ;)

Ukraina... ♥

Ni som har följt min blogg vet varför jag tycker det här är roligt...





Det är alltså länderna mina besökare kommer ifrån den här månaden (brukar vara minst 8 länder per månad... jag är besviken, haha!)



Okej, jag ska dra genom det lite snabbt.

För ett par månader sedan var jag arg över att jag hade många besökare varje dag, men ingen kommenterade. Så jag tänkte lura alla med att jag skulle börja skriva på ukrainska istället, för att alla mina besökare kom därifrån... sanningen var den att jag hade besökare från Sverige, Norge, USA, Turkiet, Marocko, Brasilien, Frankrike, Spanien, Belgien, Storbritannien och Schweiz, men inte en enda från Ukraina! Det tog alltså drygt fyra månader för Ukraina att hitta hit ;P

Я люблю Україну! ♥

Nu undrar jag bara hur ni hittade hit... haha ;)




(För er som tänker gå bak i akrivet och titta, kan jag berätta att jag förberedde mig för den dagen då någon från Ukraina skulle hitta hit och tog bort alla spår... haha!)

Markerade axlar?




Jag har svårt att bestämma mig för om jag tycker det är snyggt, eller bara konstigt med markerade axlar på jackor... vad tycker ni?

Gina Tricot, 399:-

Blue bird




Grattis Anna Bergendahl!

Jag måste medge att hon har en otrolig star quality! Kan man trollbinda fyra miljoner människor med en så tråkig låt, så förtjänar man en sångfågel, utan tvekan!

Men hur oförutsägbart var det här då? Oförutsägbart för mig är när det går emot oddsen, emot kvällstidningar och emot vad man själv tror... det gjorde det verkligen inte! Innerst inne visste nog vi alla att Anna skulle vinna...

Hur det kommer att gå i Norge är en helt annan sak. Vi tävlar i samma semi som dessa länder:


Danmark


Armenien


Irland


Bulgarien


Kroatien



Och så klämmer vi in Anna också...

Sverige



(Det är fler länder med i vår semifinal den 27 maj, men dessa är de bästa enligt mig...)


Jag måste säga att vår låt är väldigt klen jämfört med de andra låtarna. Bulgarien och Armenien är två favoriter hos mig, och Anna har inte varit min favorit alls...

Vad tror ni om våra chanser att komma till finalen den 29 maj? Hopplöst eller hoppfullt? Jag hoppas i alla fall att Anna byter kläder och frisyr tills dess... jag är inget fan av hennes look, om man säger så...

Melodifestivalen! Såhär går det...

(Enligt mig, alltså. Inlägget är kopierat från min blogg på Poplight och det skrevs igår och publicerades idag.)



Jag har en känsla av att årets festival kommer att sluta lite annorlunda än tidningarnas omröstningar. Jag vill inte förutspå hur jag tror att det kommer att gå, för helt ärligt så vet jag inte, det känns som om vad som helst kan hända i år! Därför bjuder jag på min egen topplista istället!

 

1. Eric Saade - Manboy
- Den här låten är så otroligt stor och medryckande och nästan lika spännande som en thriller! Jag kan inte slita blicken från scenshowen, dansen, ljuset... det är helt makalöst! Låten är perfekt för scenshowen, de har verkligen lyckats! Om Eric gör bra ifrån sig så kan han absolut vinna det här, både i Sverige och i Norge! (Låten är helt klart bäst, enligt mig, i hela Eurovision 2010, alla nationella tävlingar inräknade!)


2. Timoteij - Kom
Den här får gärna vinna för min del! Jag älskar det svenska i låten som påminner mig om midsommarafton, jordgubbar med vaniljglass, varma sommarkvällar, blandat med de tunga trumslagen från Grekland, Turkiet och Serbien. Helt otroligt Eurovisionnummer som utan tvekan hade hamnat i topp 5 i Eurovision!


3. Salem Al Fakir - Keep on walking
- Den här låten älskade jag första gången jag hörde den. Salem har en sån utstrålning att man inte kan låta bli att le när man ser honom! Jag tror att han gör rätt i att ställa sig upp från flygeln, men jag vet inte hur bra det här med Björn Gustavsson kommer att fungera... han kommer ju definitivt få röster från svenska folket, men om han vinner och tar med sig Gustavsson, så kommer nog Sverige att klassas som ett av skämtbidragen i år... det vill jag inte se!


4. Anna Bergendahl - This is my life
- Anna är en stjärna, så är det bara! Tyvärr har jag inte ändrat åsikt alls om låten... den säger mig ingenting! Det är en fin liten melodi, en vacker text, en fantastisk Anna... men nej, jag vill faktiskt inte skicka henne till Oslo... inte som artist, i alla fall...


5. Darin - You're out of my life

- Jag gillade inte den här låten alls när jag hörde den först, den gick förbi mig helt och hållet, jag kunde inte ens komma ihåg melodin efter deltävlingen! Nu, efter sisådär 20 lyssningar, har den verkligen fått växa och jag tycker verkligen om den... grejen är ju den att majoriteten av Europas befolkning (som tittar, såklart) bara kommer att ge den en chans... och jag tror att den är ganska chanslös i ESC, tyvärr.


6. Ola - Unstoppable

- Jag tycker att den här låten är underskattad! Visst, jag har svårt för hans konstiga sparkar och flaxande med armarna på scenen, och jag tål inte när han skriker "HÖ!" innan refrängen... sen förstår jag inte vad han menar med "Natalie keeps coming back from the dead again"? Men låten i sig har jag inget emot! Jag gillar den, det är en bra poplåt! Tyvärr känns den inte alls Eurovision och hade nog varit ganska chanslös där...


7. Pernilla Wahlgren - Jag vill om du vågar

- Jag har väldigt svårt för texten i den här låten... melodin är det inget fel på, men den hade gärna fått gå lite snabbare! Annars har jag inte så mycket mer att säga...  det är den enda schlagerlåten i årets melodifestival, men det gör den inte bättre än de övriga låtarna...


8. Andreas Johnson - We can work it out

- Jag älskar den här låten, det gör jag faktiskt... tyvärr känns den helt felplacerad, och om vi skulle skicka Johnson till Eurovision så hade vi garanterat varit ute efter semifinalen...


9. Peter Jöback - Hollow

- Jag måste säga att jag hade skyhöga förväntningar på den här låten, och jag blev riktigt besviken när jag hörde den! Enligt mig kan inte Jöback sjunga längre och låten är en enda lång refräng som bara bygger på mer och mer, men aldrig riktigt kommer loss... jag tycker faktiskt att låtskrivarna misslyckades enormt här, tyvärr!


10. Jessica Andersson - I did it for love

- Finalens tråkigaste låt. Jag tål varken texten eller melodin och vill bara sova när jag hör den! Kunde ha tävlat för Malta, istället... hon sjunger tusen gånger bättre än Chiara!


 

Jag sa bara att jag har en känsla av att resultatet kommer att se annorlunda ut, jämfört med Aftonbladets och Expressens undersökningar. Jag tror att vissa av artisterna kommer att göra otroligt bra ifrån sig, och gå om de som inte har "utvecklats" sedan de var med sist.

Hur som helst så kommer den här finalen att bli otroligt spännande (och bra, Sverige är bäst på shower! Det är faktiskt på tiden att vi vinner i år, så att vi kan visa Europa vad vi kan!)


I'm jealous cause I love you!



Jag älskar glad musik som den här låten! (Från Melodi Grand Prix 2010, den norska uttagningen till Eurovision... duhh ;D)

Kramis också!

Hade ni också ersättningsord på låg- och mellanstadiet? Vi fick inte svära, men alla gjorde det ändå tills läraren kom på den genialiska idén att säga "kramis också!" istället för... ja, ni vet :P


Jag kom på det nu av någon anledning...


(Och nu har det ringt två gånger och jag hittar inte telefonen... hoppas det inte var något allvarligt!)

Hej bebis!



Jag undrar om det var den här byxdressen som, enligt Kissie, var populär bland de norska bloggerskorna? Jag förstår inte att någon frivilligt tar på sig en sån... det blir lite "förvuxen bebis"-känsla över det hela, tycker ni inte det?

Bikbok, 599:- ;)


Finns det någon där ute?

Finns det verkligen folk där ute som läser min blogg? Alla helt meningslösa inlägg om Melodifestivalen och Eurovision Song Contest kan väl ändå bara intressera en liten folkskara? Haha... jag hoppas att ni står ut, så fort Melodifestivalen är över kommer jag inte skriva mer om den... jag lovar! Jag har en annan blogg för sånt trams ;P


Och nu blev det ju ett till. Jaja... en liten ursäkt såhär klockan 21:59:58 ;)

Den riktiga topplistan...




Jag hittade den här spännande omröstningen på en internationell ESC-sida. Det är ingen nyhet att Europa vill se en vanlig upptempolåt från Sverige i år igen. Jag tycker inte att vi ska gå runt och fundera över hur dåligt det har gått sedan Carola var med sist. Vi har inga discodängor mer i år, så det hade inte kunnat repeteras.

Och det är inte heller någon vidare nyhet att Sverige vill prova något nytt och annorlunda. Själv tror jag att det hade blivit en rejäl flopp om vi gjorde som de 18 länder som redan har valt sina ballader. Folk hade helt enkelt glömt bort vår låt så fort nästa låt börjat spela... och jag tror faktiskt att risken att folk somnar och sover genom Sverige i år är väldigt stor. Som sagt, det finns 18 ballader med. Vi är ett av de sista länderna so väljer i år. Det är en enorm fördel, varför kan vi inte ta den?


Jag tycker att vi ska lyssna på Europa den här gången! Det är faktiskt Europa som kommer att rösta, inte Sverige. Europa förstår sig inte på hypen på Anna Bergendahl, eftersom (säg inte emot nu, vi vet att det är sant) låten är omänskligt tråkig. Det händer verkligen ingenting, varken på scen eller i låten. Samma gäller Salem Al Fakir.

Jag vill faktiskt vinna i år, och vi kan inte vinna om vi skickar något som låter som ett plagiat av alla andra ballader i ESC, tror ni verkligen det?

Hej din smurf



Jag känner att det har blivit väldigt tomt på bilder här på sista tiden... jag undrar varför jag har blivit så lat? Hah! Jag ska snart bli bättre på att blogga, jag lovar!

Den där bilden är förresten från april förra året... någon mer än jag som tycker att det ser ut som om jag har peruk på mig? ;)

Det är faktiskt vår!

Vissa av er verkar inte vilja tro det, ni är kanske rädda att det ska börja snöa igen om ni tror att våren är på väg...



(Det är 19 grader inne, inte 9, haha! Det är kamerablixten som luras lite!)


Men det är faktiskt vår nu, det är mars, temperaturerna stiger och solen skiner! Sen om det är en halmeter snö eller inte, vad spelar det för roll?

Liv? Vad är det?


(Klicka på rutan om ni också är töntiga!)

Jag har suttit och väntat med den här sidan uppe hela dagen, bara för att jag inte ska råka klicka bort den... skratta inte! Jag är säker på att ni har en grej som andra anser töntigt! Nu råkar jag vara förälskad i Ryssland och Eurovision Song Contest, så varför inte, liksom? :)

Det är ju extra roligt med den lilla facebookchatten vid sidan, också! Höhö!


The Runaways



Har jag missat något? Jag som trodde att trailern kom ut i december? Jaja, det kom tydligen en till och den här är mycket häftigare! Åh vad jag vill se den filmen! (Till skillnad från många så är jag inte intresserad för att halva Twilightgänget är med, utan för att jag älskar The Runaways! Jag läste manuset för ett år sedan och har längtat sedan dess!)

Andra filmer jag vill se i år är Alice i Underlandet, The last song och Let me in! Vilka filmer ser ni fram emot i år?

Startordningen i Globen!

Nu har startordningen släppts för Melodifestivalsfinalen nästa vecka (många av er kan strunta i det här... jag antar att inte så många fattar grejen, haha!)



1. Darin - You’re Out Of My Life
2. Pernilla Wahlgren - Jag vill om du vågar
3. Andreas Johnson - We Can Work It Out
4. Timoteij - Kom
5. Peter Jöback - Hollow
6. Ola - Unstoppable
7. Jessica Andersson - I Did It For Love
8. Salem al Fakir - Keep On Walking
9. Anna Bergendahl - This Is My Life
10. Eric Saade - Manboy


Nu har det ju råkat vara så att nummer 1 och sista (kan inte säga 10 eftersom det var 11 förra året) brukar vinna. Så stämmer det i år, så borde Eric Saade vinna.

2007 - Första vann
2008 - Första vann
2009 - Sista vann
2010 - ?


Eric Saade är ju min absoluta favorit i Melodifestivalen i år, och i ESC är mer än en tredjedel av låtarna ballader, så det vore ju självmål av oss att skicka någon av våra ballader... då sjunker vi jju bara in i mängden och får mycket svårare att imponera på Europa...

Vem hoppas ni vinner? :)



[UPDATERING 100308]

Jag bytte precis åsikt. Eric Saade hade inte vunnit i Eurovision! Timoteij hade vunnit! Tänk vad ni vill, men enligt människor i USA (de kanske inte räknas i sammanhangen, men jag räknar upp alla), Norge, Storbritannien, Spanien och Ryssland, är Timoteijs låt helt enkelt bäst. Folk har lyssnat på låten och uppmanat oss att skicka den, och ingen annan, om vi vill vinna Eurovision i år... och om man bortser från att den i Sverige kan anses tuggummiaktig och för flickig, så är den jäkligt bra! Det är inte Manboy som behövs i ESC, det är Kom! Run! Vad den nu skulle komma att heta om den vann!

Timoteij är dock inte alls en förhandsfavorit i Sverige, så jag hoppas på en riktig skräll på lördag! Timoteij är vår enda chans, och det vore bara dumt att inte ta den!

Super Saturday!

Jag hade väldigt konstiga drömmar inatt, men de var verkligen inte hemska! De var faktiskt jätteroliga, haha!

En av drömmarna handlade om att jag, Sara och vår gamla teaterlärare Alexandra, skulle göra en film... eller det var en film från början, men sen blev det mer som en blandning av en pratshow (ala Jerry Springer) och en dokumentärfilm... vi var i alla fall vid en köksbänk och hade pluggat in sladdarna till kamerorna och monitorn och skulle precis börja filma... sen kom Alexandra och sa att vi skulle läsa Kenzas blogg, för att hon hade tagit upp ett ämne vi kunde använda oss av...

Vi läste då något om någon personlighetsdag... (Kenza hade dessutom skrivit att hon hade drömt om det, och tyckte att det verkade vara en toppenidé xD). Personlighetsdagen gick ut på att man skulle klä ut sig till den personen man känner att man är, men inte ser ut som...

I samma ögonblick satt en massa tjejer och killar på rad. Alla hade peruker av konstgjort hår och färgstarka kläder på sig, och gjorde väldigt överdrivna gester och pratade som... skåningar som försöker (väldigt intentivt) att prata stockholmska... ungefär så... det var väldigt underhållande!


På andra sidan rummet satt min katt Mia och sov i en toalettrulle.


Sen började Sara krama en docka, och då kom en man i 30-35-årsåldern och började jaga henne... hon hade tydligen stulit hans dotters docka... Sara sprang iväg som en raket, men jag var inte lika snabb, så han högg mig i ryggen med en fet kanyl, och då vaknade jag...

Eh... ja, knäpp dröm, som sagt... hahaha!



Hur som helst, jag vaknade till strålande solsken klockan nio på morgonen och var superpigg(!), men somnade om(!!!!) (ursäkta mitt utropsteckensfnatt...) och vaknade sedan vid 11:20 och var supertrött... vadå misslyckat? Jag är i alla fall på strålande humör idag! Vet ni varför?

NU ÄR DET VÅR!! Jag lovar, det dröjer inte länge nu ;)


Förlåt...

Jag vet att min blogg är patetisk nu för tiden, och det handlar inte om att jag inte har inspiration till att skriva, utan mer att jag faktiskt inte orkar börja. Nu på senaste tiden har jag bara kännt mig så löjlig och korkad och allmänt meningslös! Kom dessutom på att det känns som om folk känner mig bättre än jag själv gör... att folk jag inte känner så väl vet saker om mig som bara min familj och mina närmsta vänner vet... ibland får jag Truman Show-vibbar från människor... hur tusan kan de veta det om mig? Jag fattar inte... det är så otroligt obehagligt att jag inte vet vad jag ska ta mig till!

Och till lite gladare nyheter: Solsken varje dag i en vecka, vad säger ni om det? Trist bara att det är -15 på natten och 10 grader på dagen... (JA, 10 grader! Sjukt va? Snön vill inte smälta ändå, dock... och det kanske beror på att det råkar vara -6 idag... haha! Men det har faktiskt varit 10 grader, jag lovar!)



Den här bilden togs 1 april 2008 :)

3 mars

God afton, mina vänner!

Jag känner mig som en stor, fet degklump i huvudet idag och har gjort det sen lördags, så det blir lite magert med uppdateringar... tänkte bara säga det.


:)

Sommar hela natten!

Jag brukar inte drömma om väder och årstider, men i natt var det det enda jag drömde om! Det var blå himmel, grönt gräs, varm luft, blommor, härliga dofter, gröna träd... jag kände mig smått torterad när jag vaknade till solsken och en halv meter snö på marken... och med den här låten på hjärnan...




Men mina älskade vänner, jag har en känsla av att vintern är över nu. Håll ut, den är slut! Eller snart, i alla fall. Det var 9 grader (inte minus, alltså!) när jag vaknade och snön var väldigt upptagen med att smälta... vi får se, men jag har en bra magkänsla! :)

RSS 2.0