Love love love

Jag har letat nästan överallt efter ett halsband eller hänge med en mikrofon, så jag blev faktiskt sjukt besviken när jag:

1: Såg att JC har haft precis såna halsband jag vill ha. Exakt kopia av bilden jag hade i huvudet... som sagt... hade.

2: Såg detta:




Perfekt. Den hade dock gärna fått vara utan mönster och diamanter... men det är ändå det bästa man kan hitta... vet ni vart den kommer ifrån? Forever21. Kostar $5,80, inte så farligt, men jag har hört att frakten är helt omänsklig... och inte hittar jag smycken med teatermasker heller... väldigt tråkigt, faktiskt...


Är det bara jag som är trött på alla enorma halsband som väger drygt 15 kilo? Eller alla eviga hjärtan? Jag vill ha något annorlunda! Älskar ju mikrofoner på smycken, teatermasker likaså... men nä, åk till USA och köp, liksom... billigt och bra :D


Nu ska jag sova. Godnatt!

ESC-knappen

... Jag undrar om ABBA eller Olsen Brothers dyker upp när man trycker på den...







Gnäll

Min dator måste in på lagning igen... tangenterna faller av, jag skojar inte... det är ju inte så att jag bankar på tangentbordet, direkt... åh vad jag ångrar att jag köpte denna (dyra!) dator... vad ska jag göra?? Vill ha en ny och INTE en Packarsbell... fy vad de suger (eller jag kanske bara har otur... som vanligt :))


Tänkte mest bara säga att jag tar en bloggpaus nu. Hur länge vet jag inte, men jag känner att jag gnäller för mycket, och bara för att jag ständigt är på dåligt humör betyder inte det att det är erat fel... jag vill liksom inte gnälla på er... Så vi ses om ett tag.

Ciao :)

Miss nothing

Det blir som sagt mycket musik i veckan, men äsch... jag tänker inte trycka musik i era ansikten hela livet, det lovar jag! Jag har liksom inget annat att skriva för tillfället ;)




Videon är helt störd, jag hatar sättet hon (Taylor Momsen, om någon missade det) marknadsför sig på, speciellt när hon bara är 16 år... men jag älskar låten!! :)

Sure skrikerunger


I stjärnan: Det är meningslöst att diskutera med sure skrikerunger, bit huvudet av dem med en gång!"


...
Alltså gäller detta bara godiset, eller riktiga sura ungar också? Kan vara bra att veta...

Satelliteee

Det är väl ingen hemlighet att jag är ett stort fan av Satellite, men nu undrar jag om inte den här covern är bättre än originalet...




Sjukt duktig tjej! Det mest fascinerande är att hon har gjort bakgrundsmusiken själv... i ett program som jag (ensam i mänskligheten) inte begriper... känner mig smått underlägsen... but it's all good!

Musiklista

Favoritlåt just nu:
Missing you - The Saturdays

Senast köpta album:
My cassette player - Lena

Bästa album att ge bort:
Längtan - Timoteij

Bästa bilmusik:
Can't be tamed - Miley Cyrus (hela albumet)

En låt jag hatar att älska:
Cherry bomb - The Runaways

Bästa konsert jag har sett:
Har inte sett så många konserter ;)

Jag önskar att jag skrev denna låt:
I'm yours - Jason Mraz (hur länge låg den på topplistorna, egentligen? Fyra år? Makalöst!)

Låten jag alltid sjunger i duschen:
Jag sjunger inte i duschen, men hade jag gjort det så skulle det vara Satellite av Lena!

En låt de borde spela på min begravning:
Happy girl - Bubbles :)

En artist jag respekterar:
Alla!

När jag är nere lyssnar jag på:
The Saturdays

Mest underskattade artisten:
Molly Sandén

Mest överskattade artisten:
Justin Bieber

Sämsta låten i historien:
Success - Kissie...

Överdosering av myggspray

Mamma fick ett ryck och ville ut i skogen idag. Skogen + Rebecca = Katastrof. Myggorna brydde sig inte om myggsprayet, och inte heller Henjas enorma spyflugor (och allt vad det nu är)... så ja, katastrof räcker nog.

Nu minns jag varför jag aldrig följde med när jag var liten... usch och blä! :(



19:35

Åh vilken lyckodag jag har idag! Jag krossade precis vristen på kanten av bordet... det började blöda, och den där knölen vid utsidan av vristen är helt platt... jippi! Amputera?

Dagens...


Dagens humör: Lite seg och uttråkad, möjligen grinig :P
Dagens mående: Bra... fast jag åt för färsk gräslök, så det svider lite i magen!
Dagens borde: Jag vet inte, borde kanske ha städat lite? Jag har inte så många måsten nu för tiden, tyvärr!
Dagens frisyr: Snedbena och lösa Hollywood-lockar... typ :P
Dagens klädsel: Samma klänning som i headern :)
Dagens planer: Sova!
Dagens vill ha: Pengar och världens kunskap i musikproduktion! Och en fin sångröst, men det önskar jag varje dag :D
Dagens längtan: Oslooooo!
Dagens fundering: Många olika funderingar! Finns inte en chans att jag skulle kunna komma ihåg allt :P
Dagens beroende: Lökringar... I know, I'm bad... skulle ju sluta med sånt!
Dagens tråkigaste: Daniel åkte hem igen :(
Dagens tidning: Haha... Hänt Extra?
Dagens låt: Missing you, The Saturdays!



(Haha, det funkar inte att bara ta låten, så det blir lite musikvideobomb den här veckan... ni får ursäkta mig... eller bara tåla det, jag bryr mig inte :))


För övrigt har jag precis avslutat en ny låttext! Det händer faktiskt ganska ofta nu för tiden, kul! Men jag tror inte att jag bashcij noshckar meinna jevruvisuut ijar... (alla älskar gibberish! Det är tyvärr för hemligt för era ögon än så länge ;))

Tråkdag

Jag har otroligt tråkigt idag! Det är dessutom onödigt kallt ute, och solen har inte tittat fram alls på hela dagen! Om det bara kunde börja regna lite...


Ähhh. Jag var på ICA idag och fick mig ett gott skratt! De hade placerat "Pretty little liars"-bokserien på hyllan för 3-6 år... jag antar att det var på grund av dockorna på omslaget... ja, jag håller med, det ser jättelöjligt ut, men det är ju verkligen inga böcker för barn i den åldern... alldeles för mycket text ;)



Och förresten! Igår fyllde broder Daniel 22 år! Helt sjukt! Jag fyller 20 om en månad... TJUGO! Det är galet! Jag har liksom inte vant mig vid tanken att vara 13 än...


Here we go again!



3,033... 333... TRE TRE TRE! Haha...
Och så har vi ju återkommande treor lite varstans... i Norge och Danmark, till exempel... muahaha!



Töntig? Jag? Nej, jag är bara förföljd av siffran tre! :)


Touch a new day



Älskar den låten! :)


(Nu kan jag nästan se Marielles kväljningar... haha love it!)

Rösta på min sko!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


2am, wide awake!

Jag har verkligen varit usel på att blogga, men ändå haft en del besökare... det känns otroligt egoistiskt och pinsamt, så jag ber om ursäkt för det! Jag har helt enkelt inte haft lust att skriva, eller ens något att skriva om överhuvudtaget!  Jag har inte gjort så mycket, förutom planerat lite hemligheter, som ni inte får veta ;)


Men jag blev nästan mordhotad igår av Marielle... hon ville så gärna visa er hur ondskefull hon kan vara, och jag älskar ju livet så...



Jag vet inte vad hon försökte säga med det där... Hon hällde alltså en hel flaska vatten på mig... "Becca, du borde duscha" kanske? (Det mesta hade torkat innan den bilden togs... ni skulle sett det från början, haha!)

Jag ser förövrigt ut som Barbarpappa på den där bilden, men det är oväsentligt...

Häll vete i vattnet!

Jag är så arg! Jag kunde verkligen inte somna igår/imorse? Jag somnade klockan nio och vaknade två timmar senare. Känns ju toppen, verkligen... så jag är lite grinig idag, men det kanske man får vara? Jag försökte att inte tänka så mycket men det fungerade inte... gahh!


Nu vet jag inte vad jag ska göra... har precis ätit frukost/middag, vilket inte var så mysigt för magen... blä!


Ni får ursäkta mig, jag är en grinapa idag...

Elfte juli tvåtusentio

33 grader i skuggan och lite regn kommer och går. Luften är tung och kvav, vilket gör det lite jobbigt att andas. Känslan i luften är tung vart man än går och det är väl ganska enkelt förklarat. När någon med så stor vänskapskrets väljer att sluta leva i unga år, så känns det nog ganska hemskt för alla. Jag kände inte den här personen, men många jag känner gjorde det. Bland andra min egen bror.


Som sagt, även om jag inte kände den här personen, så mår jag väldigt dåligt över det som hänt. Själva tanken att någon mår så dåligt att den är villig och beredd att ta sitt liv, får mig att må illa.


Så till alla er som mår dåligt. Prata med någon om det, berätta precis hur du mår. Det finns alltid en annan väg och det kan bara bli bättre. ♥

7 juli

Idag fyller fina Emmi 19 år! Härligt att fylla år den sjunde i sjunde, måste jag säga... måste betyda tur på nåt sätt, eller vad tror ni?






För övrigt vaknade jag ganska nyss. Jag somnade mellan 6 och 7 imorse, och det med extrem koncentration! Jag var helt enkelt inte det minsta trött, och solen lyste in i mitt rum på alla möjliga håll redan innan jag gick och la mig... helkul, alltså!  Så går det kanske när man bestämmer sig för att skriva en låt missinassen (in the middle of the night... dumma Google :P)

På tal om låten! Jag läste precis genom den för att se om den var värd att stanna uppe till morgonsolen för, och vet ni? Det var den ;)

Lite lagom skryt, sådär. Haha! Och gissa vad jag ska titta på nu? Pretty... little... LIAR, LIAR, pants on FIRE! (Det är nu ni ska skratta... eller le lite, i alla fall...)

Singsingsing sing a songsongsong

Wohoo för mig, jag har precis lyckats avsluta en låttext! Just nu tycker jag att det ser bra ut, men klockan är ju 03:23, så vi får se om den är lika bra imorgon... jag håller er uppdaterade! Jag tänkte i alla fall Lady Gaga, Miley Cyrus, Kate Nash, The Saturdays, Pixie Lott och Lena Meyer-Landrut när jag skrev den... fast vem det lutar mest åt har jag ingen aning om! Miley Cyrus kanske? Can't be tamed? Story är lik i alla fall ;)


Men nu ska jag sova, det blir bara senare och senare varje natt! Ah!


Historia

Jag hittade massor av dolda mappar på datorn, med bilder som jag inte har sett på flera år! Titta här, till exempel!




Hahaha ohh, när var detta? 2006? 2007? Vi poserade mer än vi pluggade ;)


Nämnde jag att vi poserade mycket? :D


Visste ni att jag hade blont gult hår? Inte så överdrivet länge, dock ;)


Ohh vad barnsliga vi såg ut! Min och Saras första föreställning tillsammans, 4 februari 2007 ;)


Sara var blondin ;) (det är hon ju visserligen nu också, men inte riktigt samma nyans... haha :P)


Galna Salore som alltid hördes i korridorerna, och retade gallfeber på både elever och lärare... på den här bilden hade vi precis kladdat färdigt våra kolteckningar på bildlektionen.


Haha oh mein gott... 2006, innan jag hade fyllt 16 och innan jag började gymnasiet... Kalmar med la familia... jag var sjukt mager på den tiden...


Den här bilden är inte så gammal, jag tror att den är från våren 2009, men det var sjukt längesen jag såg några av bilderna vi tog då... det var ett arbete i Fotografi, och jag skulle föreställa Angelina Jolie... haha jag tycker mer att jag ser ut som en anka med pollenallergi...



Det var allt... (nej, det var inte ens hälften, men det är allt jag vill/orkar visa... jag älskar att gå genom gamla bilder :P)


Rocking grandma

... Jag drömde att jag spelade Guitar Hero med mormor... hon vann.


Själva tanken att min lilla mormor, som precis har lärt sig hur man loggar in på msn, skulle spela leksaktgitarr, är så otroligt komisk... kan ni tänka er en 80-something gammal dam, klädd i svarta pilotsolglasögon och hel skinnutstyrsel lira elgitarr, menar jag? You go, granny! Haha :P


Förresten, ni som har sol kan väl tänka lite på mig idag? Det är grått och kallt här :(





(Ursäkta ett otroligt patetiskt och meningslöst inlägg, men jag ville bara uppdatera... ;))

Oj oj oj...

Okej, vad händer nu? Byta identitet, flytta till hemlig destination? Ohh... :S :P


Jävla puckon!!

Det är precis sånt här som får mig att hata människor. "Folk" är så otroligt korkade att de tror att hundstackarna är odödliga varelser. De går in i bilen tillsammans med sin hund, och åker till ett nöjesfält eller en affär, öppnar ett bilfönster ungefär två centimeter och lämnar hunden där i flera timmar... i stekhetta.

Tror ni verkligen, på renaste allvar, att hunden överlever det? Varför tar ni med hunden överhuvudtaget?

Jag blir så himla ledsen när jag ser hur folk behandlar sina husdjur, det är helt sinnessjukt och ni som någonsin har lämnat ett djur eller barn i en bil på sommaren under en längre tid (läs: 15 minuter är för mycket utan luft!), så bör ni på allvar kontakta en läkare. Det är inte normalt, det är omänskligt!


Jag vill så gärna göra illa alla puckade människor som plågar sina djur på det sättet. Det kliar i fingrarna ;(

Nattpromenad

Jag och mamma kom precis in från en nattpromenad! Det är så mysigt att gå utomhus på natten på sommaren, eftersom luften är så frisk! Extra mysigt är det att gå vid ån, där allt är upplyst under träden. Sommarnätter är lite underskattade från min sida, måste jag säga!

4 juli

Idag brinner det pengar i himlen över USA! Vackert, vackert, men onödigt så det bara skiner om det... jag gillar inte tanken av att bränna pengar mitt framför ögonen på folk som inte ens har nog med pengar att äta mat... det känns inte rätt någonstans.


Hur som helst. Jag mår verkligen inte bra idag. Jag har sjukt ont i magen och är helt snurrig. Jag skulle precis gå ut till köket för att hämta lite glass, men det bara surrar i huvudet... obehagligt och otäckt... hoppas det går över snart :/

Dessutom är det otroligt trist väder idag! Det är grått och kvavt och luktar regn och höst... mycket uppmuntrande... inte.


Jordgubbsmilkshake!


Ursäkta den pinsamma kvalitén, men min testversion av Paint Shop Pro Photo X3 har gått ut, och jag är inte så bra på Photoshop... haha!

Hur som helst, ser ni? Mmmm... :)


Hot hot hot

Det är verkligen galet varmt idag, nästan så att man får lite trögt att andas... och fy vad jag önskar att den äckliga lekplatsen i innergården var en fin pool... tänk vad mysigt! Ännu mysigare att bo i en lyxvilla i Beverly Hills med pool. Woot woot.


A girl can dream :)

Mm...

Förlåt för att jag är så kjedelig nu. Jag har väldigt tråkigt. Väldigt tråkigt. Väldigt tråkigt. Förstår ni nu? Nu? Nu?

Okej, jag ska skärpa mig... vad gör jag inne, förresten? Klockan är halv nio och det är fortfarande 25 grader och skinande sol!


Visst är jag rolig när jag aldrig publicerar bilder? Hah... vet ni varför jag aldrig gör det? För att jag är lat :)

2 juli

Mina tankar går ungefär såhär idag:

♥ Jag har nog världens mysigaste katt. Hon vill hålla tass, och när jag flyttar på min hand så piper hon som en kattunge... hihi!
♥ Lena Meyer-Landrut ska tydligen representera Tyskland i Eurovision igen nästa år... är det rättvist? Är det rätt för hennes skull? Är det inte bäst att sluta på topp, menar jag? Tror ju inte hon vinner igen, om man säger så...
♥ Hur tusan kan det vara så varmt ute? Grannarna lyssnar på afrikansk musik... är jag i Sverige överhududtaget?
♥ Varför säljer de inte iste på Konsum?!
♥ Jag vill åka till Frankrike.
♥ Jag vill åka till USA
♥ Varför är det så dyrt att åka utomlands?
♥ Varför är det så dyrt att leva?!

Ungefär så, nånting...

Vad tänker ni på?

Undervattensväg?!

Jag snurrade runt lite på Google Earth (det är så jag reser, förstår ni!) och fick syn på det här:



Ser ni?


En närbild...

Jag tror att det finns en hel del vi inte vet om Frankrike ;)


Höhö... ;)

Ser min blogg konstig ut?

Jag märkte igår att skuggningen i bakgrunden och headern var borta. Jag trodde att det skulle vara fixat nu, men det var det ju inte... tyvärr kan jag inte för mitt liv hitta filerna och vet inte riktigt vad jag ska göra, men jag jobbar på det!



Förresten... det är första juli idag... är inte det galet så säg!



Uppdatering 18:45


Åh, jag fick finkamma hela datorn eftersom sökfunktionen inte verkade fungera... men till slut hittade jag det jag letade efter, haha!

Men jag blev tvungen att ladda upp bilderna hos en annan host, vilket jag inte tycker ska vara nödvändigt. Det är faktiskt på tiden att blogg.se skärper sig! Tänk om jag hade råkat radera filerna från datorn? Då skulle jag bli tvungen att göra en helt ny design... skitkul, liksom...

RSS 2.0