Hennes Majestät Konungen

Jag tror att jag och Sveriges konung har ganska lika mobilnummer... se vad som ramlade ner i min inbox tidigare idag! Jag är i chock!Himla snygg prismaeffekt, dessutom! Jag känner mig cool...


Nää det här var inget reklam-SMS! Hur kan ni ens fråga det? Herregud!

SAILOR SUN

(När jag sökte inspiration för det här inlägget, googlade jag "sailor", och allt som dök upp var relaterat till Sailor moon... jag störde mig på det, därav rubriken... haha!)
1. Stråhatt från H&M, 79,50kr
2. Örhängen från Gina Tricot, 69kr
3. Klänning från Cubus, 199kr
4. Halsband från Bikbok, 79kr
5. Armband från Bikbok, 49kr
6. Skor från H&M, 129kr


Ingenting fungerar!

Oi!

Okej, så jag vaknade alldeles försent och sov, som vanligt, i tio timmar... när jag vaknade satte jag mig vid datorn för att flytta över alla mina personliga filer till min externa hårddisk, eftersom jag tvingas lämna in den på lagning på lördag. Det gick bra! Alla mina 19 000+(!) bilder från 2006 till 2010 är säkert förvarade (peppar, peppar, ta i trä!)

Sen bestämde jag mig för att åka upp till Elgiganten för att köpa ett par nya hörlurar. Det är ju inte bara datorns hörlureuttag (vad sjutton heter det?) som är trasigt, utan även alla mina fem hörlurar som jag har avverkat inom loppet av ett år... (pappa betalade för alla, så nu vågar jag inte be om fler... dags att slakta spargrisen!) Tyvärr hittade jag inga under 400:- varken på Elgiganten eller Expert, så det får vänta. Har jag klarat mig utan musik och film i över en vecka så borde det ju inte vara några problem, eller vad säger ni? Haha!
Jag hittade i alla fall en glass som kostade under 30 kronor! Inte illa va? Men helt ärligt, vem är så dum att man köper en glass för 30 kronor BARA för att den råkar heta "Ben & Jerry's"? Det är ju för tusan billigare att köpa en hel låda! Man får dessutom mer för pengarna...

Nä, tacka vet jag logdans Sandwich och Piggelin (som jag för övrigt bara äter när jag både är törstig, fattig och sugen på glass samtidigt)...


Bahubahuaha
(Bloggen är snart tillbaka på heltid!)

"Umgådes"

Alltså... jag har väldigt svårt att tänka mig en bloggvärld utan Dessie (och de andra i samma kategori)!
""
Hihi!


Sammanfattning

Jag sitter just nu i soffan och har precis ätit upp en hel förpackning Ballerina kladdkaka (btw, väldigt överdriven hype om att man ska doppa dem i mjölk... de är sju gånger godare som de är!). Det är ungefär det jag har gjort idag... förstår ni varför jag aldrig uppdaterar?

Jag har också läst runt på lite bloggar och hakat upp mig på hur svårt alla verkar ha med "de" och "dem". Antingen blir det "de" lite för mycket, eller så blir det "dem" lite varstans... ska jag lära er om det?


DE = THEY
DEM = THEM


Så enkelt är det! Det är mycket vanligare att man blandar ihop de och dem, än they och them, så om ni behärskar engelska, tänk på engelska! Det blir mycket enklare så!


En annan sak jag stör mig på, är hur många besserwissers det finns på Poplight (en, egentligen väldigt seriös sida om Melodifestivalen, Eurovision, Idol och musik i största allmänhet). Alla verkar tro att de vet bäst, och de uttrycker sig som om de vore värsta proffsen! Smileysar är strängt förbjudna i bloggkommentarer, för proffs och visa experter använder inte sånt ;)


Dessutom måste jag påpeka att man faktiskt inte behöver shoppa varje dag. Man behöver inte heller belöna sig själv med dyra accessoarer (som en klocka för 30 000kr...) bara för att man har uppnåt något i livet... det är ju ändå framgången som är belöningen! Jag mår illa av hur respektlösa vissa är när det kommer till pengar! De har flera miljoner och tror att de är välförtjänta, men allt de gör är att blogga om hur fantastiskt bra de är! Att de sedan har mage att attackera folk som har det sämre ställt, är rent idiotiskt!

Ja, hörrni... det var det jag hade på hjärtat! Har ni lust to join the confession booth så får ni gärna göra det i kommentarer... bahaha!

Och in the name of Poplight... :D


(För att jag är så himla kass på det där med egobilder. Jag var 16 på bilden... tycker det är viktigt att ni får veta det... och jag är 19 idag. Och imorgon, också, för den delen!)


Jobba på Eurovision?

Jag var såhär ---> <--- nära på att skicka in en ansökan till att jobba på Eurovision Song Contest i Norge nyss...

Frågan är om jag ska gå ännu närmare? Vi får se... måste nog vänta till den 15 maj innan jag gör något sånt... ;)

Dubbelt upp!

Mamma lyckas ibland. Hon skulle upp och köpa den nya tv-tidningen idag (ja, vi köper sånt trots att tablån finns gratis på internet!) och kom hem med...
Förra veckans tidning, haha! Det roliga var att hon satte den precis jämte den gamla men inte märkte att det var samma... :)

Badhandduksklännning?!

(Jag  föreställer mig hur mina amerikanska läsare reagerar när de ser rubriken, och hur de sedan försöker uttala det själva... dålighandanka... klanneng? Haha!)


Uansett, jag såg den här klänningen på Gina Tricot för ett tag sedan, och reagerade över hur lik den var en frottéhandduk... det kan väl inte bara vara jag som tycker det, eller?
(Jag har gjort collaget själv, men det är inte förbjudet att låna om ni skulle vilja det. Det gäller alla collage i min blogg.)

Telefonförsäljare, alltså...

Jag: En telefonförsäljare väckte mig klockan ett! Kan de inte ringa på lite mer mänskliga tider?
Mamma: Vadå, ringde de ett på natten?
Jag: Om det vore så väl...
Mamma tittar på mig sådär som bara mammor kan...
Jag: Vadå? Det är fortfarande omänskligt...Vem ringer klockan ett, liksom? Visa lite respekt, i alla fall!

Tråktråktråktråk

Vissa dagar har man verkligen ingenting att göra. Idag har jag till exempel suttit vid datorn hela dagen och bara glott på skärmen. Jag gör verkligen inget vettigt, utan sitter bara här och zappar mellan två Eurovision Song Contest-radiokanaler... varför är det så himla svårt att komma på något vettigt att göra? Jag hade ju kunnat gå ut en sväng, men det var helt enkelt bara den där tråkiga musiken som betydde något...

(Och nej, Marielle. Eurovisionförbudet fungerade inte det minsta! Det slutade med att jag hörde den där musiken när jag sov... om jag minns rätt så vaknade jag med en riktigt irriterande technolåt på hjärnan... (This is my life, Island 2008, kanske?), så det blir inga fler förbuddagar för mig... det får bara motsatt effekt, haha!)


En färgklick

Har man en dålig dag eller sjukt tråkigt, så ska man besöka MEWKiD... helt omöjligt att inte bli glad av färgexplosionen :D

(Eh. Ja... jag har tråkigt idag, som vanligt... det liksom kryper under skinnet!)

Jag fick ett mail...
Äsch, vi lägger jantelagen åt sidan och låtsas att det här inte alls är lite komiskt ;)

Han stod bakom skåpet...

Jag åkte upp till Isaberg inatt. Eller jag är faktiskt inte säker på om det var just Isaberg, men det såg ut så... hur som helst, det fanns en liten stuga i en avskild gård där, och dit gick jag och ett gäng totalt okända människor... det var något slags möte vi skulle på, men det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss.

Det låg en tidning på köksbordet i stugan. I den fanns en bild på en helt förstörd bil... gammal modell i jordnära färg. Jag fick, genom texten under bilden, reda på att det var en av mina bästa vänners pappa som körde bilen, och att han omkom i olyckan. Det var så hemskt, och det hemskaste var att det inte slutade där.

Vi började höra saker i stugan... ljud som kom från rummet ovanför. Ingen var där, inte någon av oss i alla fall. Jag och en av de andra gick upp för att kolla vad det var. Vi ville inte, men vi var äldst. De andra var runt 14-15 år gamla, så vi tyckte inte att det var lämpligt att skicka upp dem, eftersom vi inte visste vad som pågick.

Vi gick in i ett rum med en stor, grön bokhylla. Den stod inte precis mot väggen, så vi misstänkte att någon gömde sig där bakom. Vi ville inte utmana ödet, så vi backade tyst och långsamt ut genom den vidöppna dörren, och ner för trappan. Vi tog med oss de andra ut ur den lilla stugan, ut på den grusiga parkeringsplatsen. Vi gick förbi en hästvagn med stora, svarta hjul och gick längs stigen. Vi hade ingen bil med oss, vägen var för smal. Det var inte ens en riktig parkeringsplats, utan bara en liten grusplätt. Himlen var så grå att stenarna kände sig hotade.

Plötsligt kom jag på att jag hade glömt min mobiltelefon i stugan. Jag och den andra tjejen i min ålder gick tillbaka in i huset. Motvilliga, såklart. Jag tror att vi båda var en aning arga på mig.

När vi närmade oss stugans ytterdörr kom en man fram till oss med en stor spade och en lika stor kratta. Båda var vassa av metall och ganska tunga. Vi vågade inte ens fråga vad vi skulle ha dem till... vi gick bara in, upp för trappan, in i rummet. Sedan stod vi öga mot öga med en man runt 30 med obehagligt ljusa ögon. Nästan fiskliknande. Han väste när han andades, och han andades omänskligt snabbt. Han krökte läpparna i ett smalt leende, utan att ögonen påverkades. Han såg så ond ut. Han tog ett steg närmare oss. Leendet och de döda fiskögonen var som förstenade. Han tog fram ett slags vasst vapen och riktade det mot oss. Utan att tänka vevade jag till med den tunga, vassa spaden. Fiskmannen stoppade den i farten och fyra av hans fingrar flög av (jag skojar inte!) Den andra tjejen backade och slog ett gällt ljud ifrån sig. Jag vevade till igen, men missade totalt. Jag vevade igen, och den här gången fick jag hjälp från tjejen bakom mig, och nu rev spaden till honom i ansiktet. Det var svårt att se vart den hamnade, men han fick ett streck - likt en decimeter röd sytråd - över vänstra kinden. Utan att titta vevade vi igen. Och igen. Och igen. Och igen flera gånger om. Jag öppnade ögonen, och såg honom ligga där på det mörka trägolvet, likt en styckad gris. Blodet sipprade ut ur de helt blottade ådrorna, och la sig som en tjock, mörkröd matta under honom. Jag mådde inte ens illa. Jag mådde ingenting, det var helt tomt. Kallt.

Vi gick ut ur huset och låtsades som om inget hade hänt.

Rubrik

Just nu sitter jag i soffan med ett par hemska hörlurar på huvudet (som ekar och sitter alldeles för trångt... de trycker precis under kindbenen, så det är inte så bekvämt...) och lyssnar på Anna Bergendahls nya album på Spotify (älskar The Army!). Ute är himlen alldeles grå och dimmig, och jag väljer att tro att det är askan från Islands vulkanutbrott, och inte ett enormt regnoväder... även om det mycket väl kan vara det...

Jag har också ett fint litet plåster på lillfingret, för att jag nyss upptäckte att jag hade skurit upp halva fingret utan att veta det? Kände det först nu när jag tvättade händerna, så det måste ha hänt nyligen... (jag är väldigt paranoid och tvättar händerna minst 50 gånger varje dag, haha!)


Hittade också mitt gamla björnhalsband från Leksand (som jag hela tiden trodde var från Dovre? Haha fail!), så jag är glad nu! Fick det av pappa för ett par år sedan och hade på mig det i två år (vilket är personligt rekord, haha)


Och nu ska jag vila öronen... eeeek!


Stopp i nudlarna!

Dags att gå och lägga sig nu kanske?
Jag läste "Totalstopp i nudelsoppan"... Eh... ja...


Idiotförklarad...

Marielle: ... Och så fick jag salmonella...
Jag: Men usch, stackare!
Marielle: Vet du vad salmonella är?
Jag: Ja, det är klart! Varför ska folk idiotförklara mig hela tiden? Ser jag så dum ut?
Marielle: Nä, du är ju jättesöt och säkert jättesmart!
Jag: ... Tack?


Det här står i samma kategori som Saras: "Vet du vad bäckenet är för något?"


Och nu är jag officiellt idiotförklarad och kan stolt skriva upp det på mitt CV! Det här känns bra ;)

Aprilsommar

Det var hela 30 (!!) grader på altanen idag, så jag och mamma gick ut och solade. Med oss tog vi Coca cola, katter, kamera och tidningar... höhö!


Micke är så svår att fånga på bild, han hatar verkligen kameror!


Mia (aka Lillskiten) är motsatsen. Hon poserar alltid när en kamera är i närheten... på riktigt, alltså!


Det blommar ute :DREDHEAD! Mitt hår blir alltid eldrött när solen skiner...  min naturliga hårfärg har dock inga röda pigment alls! (Ja, det är färgat... vad trodde ni?)


Zo verliefd

Jag har den här låten på hjärnan av någon konstig anledning...
Sjukt söt låt på flamländska... haha :P

Inläggsstöld?! Haha?

Varför händer alltid detta mig?
Jag skriver ett inlägg som jag tror att jag är först med, och så dyker i princip samma inlägg upp på startsidan, men från en annan blogg?! Oftast är jag faktiskt före den som blev rekommenderad, men nu var jag några timmar senare... men ändå! Det komiska är att den bloggen har nästan samma titel som min blogg... Twiceas, Tribecas... haha åhh! Känner mig lätt underlägsen... (lite komiskt var ju också att hon hade köpt klänningen jag tänkte blogga om precis... grrrr!)

Baseballjackan!

Jag har läst att den omåttligt populära baseballjackan från Bikbok är helt slutsåld i hela Stockholm. Hör ni till tjejerna som dreglar över jackan, men inte kan köpa en egen, så lönar det sig att besöka Gina Tricot! De har nämligen kopierat jackan ganska hänsynslöst och bara bytt ut bokstaven ;)
BIKBOK - 499kr
GINA TRICOT - 249kr


Jackan från Bikbok finns bara i blått och rött, medan Ginas jacka finns i grått, blått, rött och rosa (och är mycket billigare!)


Bara ett litet tips såhär mitt i natten ;)

Kolla när jag postade det här... och läs inlägger under... det är absolut något magiskt på gång... men vad kan det vara? Hmm ;)

Vad betyder "3"?

I flera veckor (vi säger 3 veckor och 3 dagar, bara för att det låter så dramatiskt!) har siffran 3 hemsökt mig... alltså på riktigt! Vart jag än tittar så finns det en trea där, och varje natt, exakt 03:33, bara råkar jag titta på klockan... samma med 13:13 och 23 (alltid en trea!).

Vad tusan betyder det? Jag tycker nästan att det är lite otäckt... kommer något att hända den tredje mars nästa år? Eller om tre månader? Eller när jag är 33 år gammal? Hjälp?
Och så är det ju bara lite mystiskt att jag postade det här klockan 00:23:53... två treor igen... gahh! Fast lite spännande är det ändå ;)

(Nu när jag uppdaterar detta står förresten klockan på 00:33...)7 treor, och 3 fyror... hmm... hahaha, okej, okej, jag överdriver lite, men ändå!

13 april

Jag har tagit det väldigt lugnt med bloggandet på sista tiden, som ni märkt... jag känner helt enkelt inte för att uppdatera massa onödig skit, det är inte värt det... jag önskar att jag kunde vara mer intressant, men det är jag inte, så jag ber om ursäkt för det...


Träskor...

Jag kunde aldrig tro att detta skulle bli ett modeplagg! Jag minns när jag var fem år gammal och klampade iväg till förskolan i mina första par träskor, och var så stolt... inte för att de var fina och bekväma, utan för att de hade klack och lät när jag gick... jag tyckte det var så häftigt!


Tydligen blev det ett modeplagg, men jag fattar inte riktigt varför... det spelar ingen roll hur de gör, dessa skor kan inte bli fina! De är stora och klumpiga och gör sjukt ont att gå i... hur orkar man?

Dessa kommer från Swedish Hasbeens och kostar alla över 1500 kr...


Vad tycker ni? Hiss eller diss?

Hei...

Jag har inte roligt idag...

Alls.


Å ni ba "Nähee?!" helt överförvånade lixom... (You can't translate this part... sorry!)

Utanför min dörr...

Jag var ute idag, och plötsligt såg jag en svarthårig tjej (tänk er Samara från The Ring) blänga på mig. Hennes blick var så läskig, ögonen var halvt stängda och hennes iris var så ljust blå att de nästan såg vita ut. Jag vände mig bort och pratade med min vän i ungefär fem minuter, sen vände jag mig om igen och där stod hon kvar! Hennes korpsvarta, midjelånga hår dansade till vindens viskningar, och hon bet ihop så hårt att käkarna såg ut att spricka vilken sekund som helst. Varför såg hon sådär på mig? Vad hade jag gjort?

Jag vände mig om igen och kände något hårt slå mig i ryggen. Något litet, runt... jag vände mig om och såg ner på marken... en persika! Och en till! Och en aprikos!

Jag blev så skärrad och rädd att jag vände mig om och sprang hela vägen hem. I samma andetag som jag låste dörren hörde jag något slå emot den på andra sidan... aprikoser, nektariner och persikor! Minst trettio stycken! Jag gick till köket och såg Snövit... (givetvis inte Snövit från sagan, men det förstår ni säkert). Hon står där, precis som hon gjorde inne i stan.

Himlen täcks av tunga, svarta moln på bara några sekunder och Snövits korpsvarta hår dansar över hennes vita klänning i en vildare dans än förut. Det börjar snöa. Snövit står nu barfota i tjugo centimeters snö. Synen ger mig gåshud.

Mamma kommer in och säger: "Puckon är slut, vi måste fly!" (Pucko, som i drycken, inte idioten)
Mamma tar fram en blå, stor väska i canvas och börjar packa ner persikor. Jag blir rädd. "Ska vi inte ha bestick med oss? Vart ska vi?". Mamma svarar inte, hon är i full färd med att packa ner persikor i den marinblå resväskan.

En persika, stor som en fotboll, slår sönder köksfönsterrutan och jag vaknar...


Attans, alltså! Haha ;)


Mycket VS. Lite
Små volanger eller stora?

Vänster: Bik Bok, 399 kronor
Höger: Bik Bok, 299 kronor


Själv föredrar jag nog den vita... den andra påminner mig om toalettpappersrosor... (min mamma brukade göra nallar av stora Coca Cola-flaskor och rosa toalettpapper när jag var liten...)


Fina fläta!Men vad... mina rötter är ju vita?! Det förklarar ju verkligen allt... min blonda hjärna håller på att krypa ut...

"Småstadsidyll"...


Och välkommen hem till mig! Här bor jag, visst är det fint? :)Men helt ärligt, förstår ni varför jag vill härifrån? Jag är sjukt trött på 70-talshus, dryga människor och fallfärdiga ruckel... ta mig härifrån!!

Hjälp?

Världens tråkigaste dag... jag ber hemskt mycket om ursäkt för att min blogg suger så, men jag kan faktiskt inte hjälpa det! Jag håller på att gå ur skinnet just nu, och jag vill bara härifrån! Bort från Sverige, bort från soffan, bort från allt jag känner till...

Jag flyr... vart ska jag fly någonstans? Vill någon följa med?7 april 2010

Åh vad jag har tråkigt idag! Min hjärna känns helt mosig och vädret är under all kritik! Men vad ska man göra åt det? Det kanske kommer att vara såhär hela april nu... ni vet, aprilväder... lite regn, lite snö, lite solsken, lite 25 grader hit och dit... vi klarar det, i maj blir det bättre, tror ni inte det? Eller bor ni i delar av landet/världen där det alltid är fint väder? Haha... inte avundsjuk.

Vad sur jag låter... jag är inte sur på er, det lovar jag! Jag var dock lite sur innan idag, när jag misslyckades så totalt och hänsynslöst med den fräcka Aisha-flätan... jag är så sjukt trött på den där vanliga luggflätan nu att jag nästan spyr på den... haha!


Jorden runt på två timmar

Den som sa att Facebook inte är lärorikt vet inte vad den pratar om!


Magkort?

Som många av er redan vet kommer den 90-talsosande magkorta tröjan tillbaka i sommar. Jag tycker att det kan vara otroligt snyggt på vissa, men jag tänker nog inte haka på den trenden...


... För hur tusan bär man ett sådant plagg? Det kan ju bli så pinsamt fel, jag menar se bara hur Paow lyckades förstöra bustier-under-kavaj-trenden!

Det ska bli spännande att se alla kombinationer av denna trend i sommar... eller vad säger ni?

(Alla toppar i kollaget är från Monki och kostar mellan 199kr och 299kr)

Dream, dream, dream, vanilla cream

(Så vitsig jag är!)

Jag hade en väldigt konstig dröm inatt... min mamma stickade en stor pläd på symaskinen, jag dog och gick ut på internet till ett speciellt forum för "döda människor"... varför drömmer man sånt, egentligen? Det kan ju inte vara normalt!

Igår drömde jag att jag var en professionell dansare som bodde i en hink... det fanns gott och ont folk där. De goda såg ut som vilka människor som helst, och de onda såg ut som en blandning mellan människor och råttor. Det var väldigt udda och jag vaknade av att jag skrattade, haha!

Vad ska ni göra idag?

Vinnaren i ESC

Tyskland vinner Eurovision Song Contest i år. Turkiet kommer tvåa, Rumänien kommer trea, Danmark kommer fyra, Azerbajdzjan kommer femma och Belgien kommer på sjätte plats. Ska vi slå vad? ;)Sen tycker jag att hon påminner om mig när jag dansade med Sara och Emmi i en video från skolan... samma småtöntiga rörelser och miner... hihi, trodde jag var ensam om det :)

Vem är du?
(Lägg märke till den fina lilla påskliljan... hihi!)


Wet Seal vs. Nelly
Vänster: Wet Seal, 207:- ($27.50)
Höger
: Nelly, 339:-


Jag röstar Wet Seal, hur röstar ni? ;)


International readers

Hey everybody!
I'm glad so many new countries found my blog, it's really exciting! Unfortunately, I always write in Swedish, because most of my readers are from here... but that doesn't mean you can't read my blog! I have a translation gadget from Google in the menu to the left, so you can translate it yourself, if you want! (The translations are really pathetic, but it's better than reading a bunch of "bla bla boo bee shan gran brand", haha!)

Take care :)

Nattbabbel...

Jag har sjukt ont i huvudet just nu, och har haft det i ett par timmar, så jag tänkte gå och lägga mig nu... eller egentligen för tre timmar sedan, men ni känner mig... typ...


Jag har i alla fall funderat över lite saker... visst vore det coolt om man lyckades göra en sak man aldrig har gjort förut, varje dag? Till exempel:


Måndag: Bli världsförälder
Tisdag: Råna sin granne
Onsdag: Bada naken i ån
Torsdag: Måla på canvas
Fredag: Ta med katten till ICA
Lördag: Ät räkor med chilisås (mina vänner förstår den)
Söndag: Knacka dörr ensam mitt i natten och sälja teckningar


Vad säger ni om det? Kanske borde ändra schemat lite, dock... jag kan liksom inte måla... men det andra går väl an?

Sen vore det kul att förändra något... göra något drastiskt liksom, som att klippa av håret och färga det platinablont eller korpsvart... eller byta namn... det vore väl lite fräscht?

Jag får sova på saken så återkommer jag med besked imorgon.

God natt, mina små påskkycklingar ♥Hiss eller diss?En söt sommarklänning med broderad krage. Finns även i lila, militärgrön, svart, vit och persika...

Jag tycker inte alls att den ser snygg ut sådär, men jag kan tänka mig att den är mycket finare på!
Vad tycker ni?


Glad påsk!


(Ja, jag ser konstig ut här... men det gör ni också när ni har solen rakt i ögonen ;)
God påske! Det blev lite av en bildbomb idag, men jag kände att det behövdes, för en gångs skull!

Idag började den riktiga våren! Det är mellan 15-20 grader ute och himlen är klarblå! Jag och mamma gick ut på en promenad i solskenet och fotade lite... just nu sitter jag här i vardagsrummet och zappar mellan påskägg XXL och påskägg S... jag brukar inte äta godis så ofta, så det är lite extra gott nu, hihi!

Ha det bäst, allihopa! ♥

Långfredag

Jag är otroligt dålig på att uppdatera regelbundet, har jag märkt... jag ska försöka ta itu med det efter påsk!

Idag har jag haft en väldigt dålig dag, allt kändes grått och trist och ledsamt av någon anledning, så jag har inte gjort någonting alls... bara tittat på tv (har inte ens rört datorn på hela dagen, coolt, va? Haha!)

Just nu zappar jag mellan Talang och Harry Potter och de vises sten... det var väldigt längesen jag såg den filmen, men när den var ny så tittade jag verkligen på den minst 2 gånger varje dag i ett år, så jag kan alla repliker utantill... det är lite kul!

Hoppas att ni får en trevlig kväll, allihopa!

RSS 2.0