Привет Сибири!

Vintern kom lite väl tidigt och snabbt i år. Den saknade nog svensk mark väldigt mycket, för snön har vara varit borta i sex månader... det känns lite tråkigt, om ni frågar mig. Jag menar, det är Sverige vi bor i, inte Sibirien... eller? Vi kanske bor på  Grönland eller Svalbard utan att veta om det... vad tror ni?

Kylan tränger sig innanför väggarna, men jag har ändå lyckats skriva färdigt två låtar till, med melodi och allt. Det känns lite bra, trots kylan. Hur kommer det sig att vissa låttexter är lättare att tonsätta än andra? Ska man kanske fixa melodin innan man börjar med texten? Jag får prova det, det kanske blir bättre då? Det är ju ändå melodin som är det viktigaste... vad är det för poäng med att lyssna på en låt med vacker text och tråkig melodi? Då kan man lika gärna läsa poesi! ;)

Hej bloggen!

Jag gick precis genom några gamla inlägg, och det slog mig hur längesen jag faktiskt skrev sådär! jag har blivit en så otroligt dålig bloggare! Och nu för tiden skriver jag bara att jag är en dålig bloggare! Jag är ju helt galen! Nej men jag ska bli bättre så fort jag har skaffat en kamera... för ord funkar inte längre! Jag behöver bilder!


Jag hoppas att ni har det bra, i alla fall. KLEM ♥
Ik ben oud.

Jag såg mig själv i spegeln idag och fick en smärre chock...Jag får nog dra ner på rökandet lite, eller vad säger ni? Jag åldras inte med stil om man säger så :)


Strunta i prislappen!

Jag var inne och kikade på Åhléns väskor, och ramlade in på skorna efteråt. När jag först såg priserna ryggade jag tillbaka lite, men sen kunde jag inte hålla mig för skratt...
Lite väl dyrt, kanske? Jag hoppas att den webbansvarige får syn på detta misstag snart... för jag hoppas att det är ett misstag! Hehehehe :)

Good ol' good ol'

Som ni märker har jag tagit en bloggpaus, och den har pågått väldigt, väldigt länge. Jag känner inte alls för att blogga längre, det är nästan helt bortblåst i mitt huvud... men jag är säker på att jag kommer igång igen nån gång... maj 2011 kanske ;) Haha!

1 år!

Förresten, Tribeca fyllde ett år för ett par dagar sedan! Hihi :)

Grattis bloggen! :P

Mår inte bra :(

Igår vaknade jag och var jätteyr, och det satt i hela dagen. Idag vaknade jag klockan 6 och mådde verkligen jättekonstigt... skakade och kände mig allmänt sjuk... det försvann, men när jag gick upp senare kände jag mig yr igen... det försvann när jag var ute idag, men nu känner jag mig sjuk igen... usch, det här är verkligen inte roligt... känns nästan som om jag håller på att få influensa eller nåt (har aldrig haft det innan, så jag kan ju inte veta... men tror inte jag har mått såhär förr)...

Vad ska jag göraaaaa? :( Jag är hypokondriker så jag tänker alltid att det är det värsta :(

Var inte ledsen

Alla har dåliga dagar. Det är en del av livet, ett prov. Klarar man av dessa små prov, så blir de större utmaningarna mycket lättare. Bryt ihop om det behövs, för du behöver inte vara starkare än du är.

Var inte ledsen och missnöjd. Du är den du är, och du ser ut som du ser ut av en anledning. Du är inte ful, du är vacker. Jag vet det. Vi vet det. Men du blir ännu vackrare om du klarar av att älska dig själv. Vi kan inte älska dig förrän du älskar dig själv.

Var inte negativ. "Vi får nästan alltid det vi önskar oss, vi vet bara inte när eller hur". Om du tror på dig själv, och verkligen tror att du kan klara det, så finns det helt enkelt inget alternativ. Livet är en placebo-effekt. Kan du lura dig själv, så kan du lura resten av världen också. Det är så det funkar.


Vad du än känner just nu, så finns det någon som känner samma sak. Vad du än känner nu, så finns det någon som känner samma sak gånger hundra. Hur missnöjd du än känner dig med ditt hår, din hud, dina tänder, läppar, kropp, personlighet, så hade det kunnat vara värre. Det kan alltid vara värre. Var glad att det inte är det, var tacksam för det du har, älska dig själv och sikta mot stjärnorna. Det finns bara en av dig, och oavsett hur du ser ut eller vem du är, så är det ditt liv. Du ska leva det, därför måste du älska det.


Många av er kommer att tycka att det här inlägget är pinsamt, men jag är säker på att många känner igen sig. Det är normalt att hata sig själv, men det är inte bra. Det finns alltid något att glädja sig åt. Tänk inte för mycket på andra, avundsjuka skapar depression, och härifrån kan det bara bli bättre. Vänta och se.


Sova i snön...

Det går inte så bra nu...

Freaky freaky freaky

Jag älskar den här låten! Inte alls min genre, egentligen, men äsch :DTänkte bara säga det, jag är så himla social och duktig på att uppdatera nu för tiden ;)

RSS 2.0