En ny början

Nu var det mer än ett halvår sedan jag uppdaterade min blogg. Jag trodde aldrig att jag skulle komma tillbaka hit, men när jag läste genom några månader blev jag väldigt inspirerad. Det är inte så att jag vill blogga för att få läsare, det är mest det att jag vill minnas det jag gjort. Det har hänt en hel del sedan jag skrev sist för det var faktiskt väldigt, väldigt längesen!
Som ni kanske såg i ett tidigare inlägg så har jag varit och nördat mig i Tyskland. Jag åkte till Frankfurt, tog tåget till Köln och bodde där. Den 13 maj köpte vi biljetter till Düsseldorf och dagen efter åkte vi dit för att se finalen av Eurovision Song Contest. När jag läste genom mina gamla inlägg hittade jag ett från oktober 2010 där jag skrev något i stil med "Jag måste åka till Düsseldorf nästa år! Är man så dum att man missar när det är i Oslo, så får man vara glad att det är i ett annat grannland nästa år! Det hade lika väl kunnat vara i Azerbajdzjan!" <-- Det där tyckte jag var otroligt roligt då Azerbajdzjan faktiskt ska hålla i tävlingen nu i år! :D
Ett tag efter Tyskland åkte ju jag och Marielle till Göteborg och såg på Lotta på Liseberg, men det inlägget hittar ni bara en bit under detta, så jag visar inga bilder, men några dagar efter det åkte jag till Oslo!
Nu har jag så otroligt många bilder från Oslo, men inget direkt sevärt, så ni får en bild på mig framför operahuset istället...
Efter Oslo har det inte hänt så otroligt mycket, faktiskt...
Jag fyllde år och fick min första fiol. Jag har lärt mig att spela hyfsat bra utan lärare och nästa fiol blir definitivt en elfiol ;) men det får vänta tills jag helt och håller kan behärska detta konstverk!
Det var allt jag har att komma med idag! Nu är klockan 3.55 och det var verkligen inte meningen att jag skulle vara uppe såhär länge!
Ta hand om er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0