Förresten...

...

...
Ville bara säga det :)

Mamamamango

Någon som har provat den här?


Det pågick en tävling för ett par månader sedan, om någon minns det? Man skulle designa den nya chokladen från Marabou. Jag hade tre bidrag med som jag var jättestolt över, speciellt den sista, som jag döpte till "Polynesien" (tyckte jag var jättevitsig där, när alla andra döpte sina kakor till "Söderhavet" eller något liknande). Designen på bilden är den som vann, och chokladen smakar Mango!
Jag har aldrig någonsin gillat mango, det ger mig nästan kväljningar... men jag var tvungen att prova denna ändå, och till min fasa innehöll den stora, torkade mangobitar som liksom smälte och blev som färsk mango i munnen... inte världens mysigaste upplevelse för en mangofob som moi, men den smakade faktiskt helt okej, trots allt! (Inte i närheten så delikat som Marabou Passion... som många jag känner avskyr med passion, hehe.) Den smakar faktiskt sommar, vilket faktiskt är lite deprimerande nu i Svalbard-vintern... så ja, de tänkte rätt, men den var inte gjord för mig... vad tycker ni? :)

Litet missförstånd

Jag fick ett väldigt spännande mail idag...

Tack så hemskt mycket för inbjudan, Mama! Tyvärr tror jag att den kom lite snett, eftersom jag varken är mammabloggare, Mamabloggare eller matbloggare... inte än i alla fall, och vi kan väl ändå påstå att det kommer att ta ett bra tag innan jag skaffar barn :D

Flyttat!

Anledningen till att jag är sämre än vanligt på att uppdatera, är att jag precis har flyttat! Nu bor jag i Geneva i Schweiz! Trivs jättebra här!
Skämt åsido... men i alla fall, jag har inget riktigt internet här så jag spar på användandet lite ;)
Vore kul att veta vilka ni är, förresten! Ser bara hur många ni är, men inte vilka ni är! :D Berätta!

RSS 2.0