"Tyck synd om mig"-inlägg

Det suger lite just nu för att...

1. Jag kan inte blogga i Internet Explorer, för att jag var dum nog att installera BETA-versionen av Internet Explorer 9. Gör inte det, det suger.

2. Jag fick precis reda på att Sverige tävlar i semifinal 2 i Eurovision Song Contest. Den finalen är den 12 maj och jag åker till Tyskland den 10 maj... vänta nu, jag missar båda semifinalerna... JIPPI... länderna som tävlar i finalen blir en riktig överraskning för mig... åh :(

3. Norge, Island och Finland tävlar i semifinal 1. Sverige har liksom bara Danmark, och Danmark hatar Sverige. Bye bye, final :) Bähh.

4. Jag håller på att flytta till the ghetto. Det suger det också.


Kanske kunde se semifinalerna på hotellet i Köln om vi hinner det... det vore kul... och Tyskland får rösta på semin Sverige är med i... så då kan jag rösta på Sverige ;)

Kul att nästan alla punkterna handlade om Eurovision. Jag är en nörd...

SmartassHehe. Jag försökte gilla status på Facebook och fick fram den där... jag trodde först att det stod: "There was an error understanding the reason."

Jag fick en liten skrattattack då. Tyckte det var otroligt kul att jag inte får gilla det faktum att Finlands melodifestival börjar idag... hehe :)

Magi

Hehe... såg precis detta:
03:33
15 december, 15:15

15+15=30

Massor av treor, med andra ord... fast det var inte det jag tänkte på, utan mest att jag lyckades spara en klockan 03:33 och den andra den 15 klockan 15:15, haha!

Okej, nu ska jag sluta larva mig och sova. Jag har haft en riktigt jobbig kväll, så nu får det bli bra igen, tycker jag! God... morgon ;)

InspirationJag älskar den här låten! Haha :)

I was told

Vi kör en engelsk titel för att det är så incredibly awesome... eller för att det låter sjukt fult på svenska.
Jag blev i alla fall tillsagd att uppdatera. Ni vet ju hur det är med det där! På Tribeca har vi inget schema, vi kör som vi själva känner för! Alla får samma lön ändå, så det spelar ju egentligen ingen roll. Ja, jag får betalt för att inte blogga. Jag får betalt för att blogga också.  Det är ni som trofast och lojalt kommer hit varje dag som ger mig pengarna.
Nej, skämt åsido. Jag får givetvis inte betalt för Tribeca, det vore snäppet galet... den här bloggen existerar knappt.
Det var allt från mig. Klockan är 02:41... good night Europe, Asia, Oceania and all of the Americas... Random ;)

RSS 2.0