No break!

Igår försvann internet, men nu har vi fixat nytt, så jag hoppas att det inte krånglar lika mycket som det alltid har gjort... detta betyder ju att det inte alls blir en lång bloggpaus, som jag trodde!

Men lite paus blir det ändå, för jag har en extremt dålig dag och vill bara gå och gräva ner mig nånstans... ska se Pretty Little Liars först, dock :)


28 juni

Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig idag... jag vaknade klockan åtta av att telefonen ringde. Det var mormor, hon mådde inte bra så hon åkte in till akuten... så där har vi spenderat dagen idag. Jag är helt slut!

Vi svängde in på H&M och Citygross efteråt, och jag köpte en rutig kjol med lite Alice i underlandet-känsla, och en grönrandig klänning. Inget märkvärdigt, men jag behövde något mer användbart...

När vi parkerade vid Citygross stod det en minibuss jämte oss. I minibussen fanns en hundvalp i en pälsbeklädd bur. De lämnade en av bildörrarna öppen, men inte mycket, och det var säkert över 40 grader i bilarna. Vi kom ut drygt en timme efter, och bilen stod kvar! Hur sjutton kan man lämna en liten valp, eller ett djur överhuvudtaget, i en så varm bil?! Hur tänker folk? Jag är 100 på att den lilla valpen inte klarade sig, och jag är så fruktansvärt arg på mig själv att jag inte sa till de otroligt korkade hundägarna. Det är helt ofattbart hur puckade vi människor är!


Det blev tyvärr inga bilder alls, trots att allt såg så underbart vackert ut... men som ni kanske förstår hade jag inte en tanke på att ta med kameran... vi planerade ju inte direkt att åka dit.

10 ställen

Kan ni tänka er att det finns folk i Sverige som aldrig har varit utomlands? Jag har varit i Danmark fem gånger, men det är allt. Tror ni jag blir avundsjuk nu när var och varannan människa åker till USA? Det är ett av mina drömresemål, så det svider lite, det gör det... Grekland är tydligen också väldigt populärt, likaså Turkiet, Spanien och Italien.

Jag själv är inte så otroligt intresserad av att åka på solsemester. Att ligga på stranden hela dagen och festa hela natten känns väldigt primitivt och jobbigt, enligt mig. Jag vill se platser, uppleva saker... göra något man aldrig har gjort förut, förstår ni hur jag menar?

Innan jag dör vill jag ha besökt dessa länder och städer:

Moskva, Ryssland
Odessa, Ukraina
Los Angeles, USA
Vaduz, Liechtenstein
Monte Carlo, Monaco
Berlin, Tyskland
Sankt Petersburg, Ryssland
Jerevan, Armenien
Tokyo, Japan
Mexico City, Mexiko

Dessutom vill jag bila genom hela USA i ett år (eller två?) och gärna besöka Oslo, eftersom det är den enda skandinaviska huvudstaden jag inte har varit i än...


Jag kommer nog aldrig komma utanför Skandinavien, men det skadar ju inte att drömma! :)


Köpenhamn, Danmark, 2008

27 juni

G'day mates! Idag har jag övningskört för första gången! Det gick väldigt bra, faktiskt, och det kändes som om jag hade kört bil förut... men det har jag ju inte ;)

Sen gick jag och mamma på en "liten" promenad. Jag älskar faktiskt naturen på sommaren! Visst, spindlarna hade gärna fått utrotas helt och hållet (dra inte upp sagan om hur många flugor som hade funnits då, för det gör mig verkligen ingenting!) men annars är naturen ett enda stort mästerverk.



Min solbränna på bilden är tyvärr inte äkta... det blev så när jag la på ett filter på datorn... haha!


Vi gick in på en söt koloni i utkanten av stan... heter det koloni, förresten?

Som en hel by full med lekstugor och vackra trädgårdar!

Strawberries and cream

Tro det eller ej, men jag åt mina första jordgubbar för i år idag! De är så fruktansvärt dyra, förstår verkligen inte att så många har tryckt i sig jordgubbar sen i våras... helt galet!

Nu är jag i alla fall sjukt sugen på chips... jag blir alltid det när jag har ätit något sött! Jag vill ha en påse Sour Cream and Onion, men bara ICAs duger! (De är otroligt underskattade, prova dem! Men utan dipp, de smakar väldigt mycket så det blir kaka på kaka med dipp också, haha!)

Vi har tyvärr inga chips alls hemma, så jag får knapra på lite dill eller något (jag lovar, det hjälper! Men chips är ju så mycket godare!)

Ehh... nog om det, nu ska jag titta på The Ring!


Jordgubbar med glass och vispad grädde = SOMMAR!

26 juni

Jag kom precis hem från en liten promenad. Vädret är helt fantastiskt, och det är lite svårt att förstå att det var skyhöga snödrivor här utanför för bara några månader sedan. Jag föredrar solvärme vilken dag som helst!





Hälsade på familjen Anka idag igen. Ungarna är bedårande söta! :)

Läs Saras blogg!

Jag tipsar er än en gång att kika in på Saras blogg. Hon reser runt i USA nu så det är intressant läsning :)



Jag skulle inte vilja vara Anna Anka nu...




Hahahaha stackarn, Google tror att hon verkligen är en anka!

Eller förresten... det kan hon ha ;)

A Midsummernights Dream

Glad midsommar allihopa! Hoppas ni mår bra!

Jag har precis glott i resebroschyrer och ätit midsommarmat med mamma, och nu sitter jag i soffan och äter godis... ganska osmart, med tanke på att jag redan är proppmätt...


Jag fick order att lägga upp fler bilder från gårdagen, så här kommer några ;)



Signaturen och ledmotivet till mitt liv. Fish face!! I am a fish from Paris and I come in peace... (kolla detaljer om ni inte fattar... haha åh, min humor...)


Möt Anna Anka och hennes fyra barn!



Marielle och jag... om jag minns rätt så sa jag "fjortisbild" innan bilden togs, det är min ursäkt till... minen... Haha!


Och nu ska jag titta på Pretty little liars! Woot woot! :)

24 juni

En sak jag har svårt att förstå, är varför Marielle alltid drar med mig på otroligt långa promenader, trots att hon har en knäskada... jag tror att vi båda kommer vara halvdöda imorgon, men det är väl sånt man får ta, eller hur? Vi sjöng i alla fall lite Singstar och fotade en massa... tyvärr är jag alldeles för lat för att ladda upp alla bilderna, så jag tar bara de sämsta :)


Hahahaha kolla minen! Kolla handen! Vad tusan gjorde jag, egentligen?!


Vackert bajs!


Jag och min fiol, eller hur var det nu, Marielle? Haha!


Jag har förresten precis bytt design, som ni kanske kan se... detta betyder att alla bilder från inlägg som inte finns på förstasidan ser lite konstiga ut... ehh... vet inte riktigt vad jag ska göra åt det, så förlåt om det stör någon, haha!


Att vara eller inte vara...







Jag var i Göteborg igår... och när vi skulle åka hem igen fastnade jag i tågdörrarna... halvt inne, halvt ute... fick världens blåmärke på handryggen och mina jeans blev helt förstörda... tack för den, SJ! Dörren ska inte stängas precis efter att den öppnades! Ni får faktiskt ersätta mina jeans... synd att handen inte krossades! (Ja, då kanske man hade fått skadestånd och kunnat resa utomlands, precis som alla normala människor!)

Och nu har jag hört att två till ska till USA... och så sitter jag här och suckar som om det vore en OS-gren... och, just det, min dator har gått sönder... hoppas det går att fixa, jag har suttit i minst en timme och försökt klämma fast en av knapparna! EN TIMME! Vilket pucko skapade den här modellen? En vanlig tangent ska inte ha femtio delar och detaljer!

Idag är jag full av hat... i nuläget vill jag byta namn, blondera håret, skaffa blå eller bruna linser och flytta till Irland. Är det en möjlighet?


Paus

Om bara några dagar kommer mitt internet att stängas av. Jag kom på det nu... så det är väl ganska logiskt att jag inte kommer att blogga så mycket mer då? Det blir en liten paus tills internet är igång igen... då kanske jag flyttar över till Veckorevyn, vi får se... måste tänka lite på det. Det jag gillar med blogg.se är att man får bestämma precis hur man vill att bloggen ska se ut... det går inte på Veckorevyn, tyvärr. Men vi får se... fresh start, ye kno... haha!


På tisdag drar jag förresten iväg till Kiev! Härligt, härligt :)


Ch-ch-ch-ch Cherry Bomb!






Nu var jag tvungen att göra något av den låten... vet ni hur många gånger jag har använt orden "Cherry bomb" som rubrik på bloggen? Inte jag heller... men det är ganska många!

Så nu kör vi en Allsång på Skansen, Sommarkrysset (utan kryss) och Lotta på Liseberg, är ni med?

Ch ch ch ch ch... CHERRY BOMB!!!

Roma, Italia





Ett kort damp ner i brevlådan imorse... det är så roligt, för Italien ligger ändå i Europa, men ändå kom inte kortet förrän nu. Daniel var ju där förra veckan, menar jag, och när han var i Sydamerika så kom ändå korten samma vecka han skickade dem... jag vet inte vad det kan bero på, men komiskt är det, haha.
.
Och lyckas ni tyda min adress så får ni en kaka... jag tycker nästan det står Hagagrändsgatan 4... tycker ni inte? ;)


I ~Heart~ You

 



Fotot är en vägg, och hjärtat är den hemska monsteran, som mamma älskar så dyrt... hjärtan finns överallt, har jag märkt nu. Jag måste säga att det känns lite roligare att se hjärtan i varje hörn, än det är att alltid vakna klockan 03:33, för att sedan somna om och vakna 13:13.  Det var nästan lite läskigt, faktiskt! Och det här med hjärtan överallt måste vara naturens sätt att säga: Ta det lugnt! Världen blir vad man gör den till, allt ligger inte i dina händer och du behöver inte hata folk för att de inte är som du!

Jag får tänka på det, moder jord.


I ♥ You, Europe, Asia, Oceania and America...


Nej, jag är inte hög. Promise.

Honey bee

Det känns nästan som om det står mitt namn på den här toppen... Bee, honey, brainstorm-typsnitt... ja... attans att de döpte den till Julie, det hade varit så mycket bättre om den hette Rebecca, tycker ni inte?

 


Fast jag hade nog sytt om den lite, jag gillar inte formen... och tyvärr är den alldeles för dyr. Så snygg är den faktiskt inte, det hade räckt med 59 kronor... Haha.


Tänkte bara säga det. Nu ska jag gå och tråka igen :)

Don't wanna miss tomorrow

Hej vänner!! Vet ni vad jag har funderat på? Att stänga bloggen! Jo, det är sant! Jag skriver aldrig något, och änr jag väl gör det så känns det amatörmässigt och löjligt... sen ångrar jag att jag publicerade, men lämnar det kvar.

Jag har dock haft bloggen så länge nu, att det gör lite ont i mig att tänka på att ta bort den, så den blir kvar! Försöker alltid komma på idéer och inspiration, men inget funkar för mig. Jag kan inte lägga upp dagens outfit, för jag har inget att visa. Jag kan inte lägga upp foton från dagen, för jag gör inget värt att dokumentera... förstår ni? Jag kan inte heller föra en dagboksblogg, för jag har ju inget att skriva... haha, det är lite pinsamt... en dag blir det nog bättre, hoppas jag... att blogga känns som ett enda alternativ för mig, jag når liksom inte ut till omvärlden på annat sätt... och allt annat jag funderar på blir liksom så sjukt onödigt...


Bläää! Nu får det gärna bli bra igen!

Fördelar eller lögner?

Ibland undrar jag om vi i min lilla by har vissa fördelar i affärerna...

Jag läser överallt om att de olika Coca Cola-smakerna inte finns att köpa i Sverige längre, men här har vi haft Vanilla och Cherry så länge jag kan minnas! Och på TV hör vi att Cocio är en ny chokladdryck, men här har den funnits i... tja, någon evighet? Och Oreos, sen! De hittade till ICA långt innan Coca Cola tog bort kokainet som viktig ingrediens!


Så nu undrar jag... bor jag i Sverige, eller lever jag en lögn? Utred detta åt mig, snälla...

13 juni

Hola! Jag lovade alla att sommaren skulle komma idag, så jag hoppas att det är fint väder överallt nu, för här är det både kallt och grått... typiskt! För några år sedan lovade jag mina vänner att snön skulle komma den 11 november, och då kom den den 10 november, så vi får hoppas att det blir sommar imorgon istället... jag har alltid rätt eller något därkring ;)

Hur som helst, jag kom precis hem från en lång biltur och promenad (kul blandning... men vem orkar gå flera mil för att gå flera mil på destinationen?) Så jag är jättetrött i benen nu...


Och nej, jag tänker inte lägga upp bilder. Vet dere hvorfor? Kameraet mitt er i Italia. (Men hur många av er skulle fatta om jag skrev på italienska? Ärligt? Jag kan dessutom inte italienska... kan ni?)


Arrivederci.


Nu ska jag plugga tyska...


Auf Wiedersehen...

Eh...

Hehe :)

The Runaways och The Last Song!

Det bara regnar och regnar, och jag har absolut ingen lust att skriva, jag vill gå ut och duscha!! Eh... inte.

Jag sitter mest inne och glor på filmer. Igår hann jag med och se både The Last Song och The Runaways. Båda filmerna var otroligt bra, men den som fascinerade mig mest var ju The Runaways! Jag har längtat efter att få se den sedan jag fick manuset i juni förra året, så jag var redan bekant med storyn. Allt jag hade föreställt mig när jag läste manuset var där! Allt såg ut precis som det gjorde i mitt huvud, det var helt sjukt! Nu känns det ju lite tråkigt att jag redan har sett alla filmer jag väntade så länge på, och det tråkiga var att båda kom på en gång... vad ska jag göra nu, liksom? Haha!

Men i alla fall, är det några filmer ni ska se, så är det dessa! De är väldigt olika, och alla uppskattar ju inte alla genrerna, men det finns ju något i filmerna som passar alla tittare. Så se dem! The Last Song har ju redan visats på bio (eh... inte här, men det kommer väl...) och The Runaways har premiär i Sverige i augusti.



Nu blir det bara att vänta på Let Me In! (Den amerikanska remaken av Låt den rätte komma in, som är en av mina favoritfilmer).


Vad vill ni se för kommande film? Har ni någon favoritfilm som ni tycker att alla andra borde se? Tipsa! :)


Hej

Tråkig dag, trist vecka, jag ber om ursäkt för dåligt bloggande... haha :)

"Får jag prata med dig?" "Visst" "Vad bra" - slut på konversation.

Jag kom precis hem från röda mattan-eventet (när alla fina prinsar och prinsessor går alldeles för långt och blir fotade av totala främlingar), och jag hade så fel om vädret! Det var svinkallt, värre än förra året! Jag tycker så synd om alla studenter, de kommer garanterat följa mitt exempel från förra året, och bli rejält förkylda imorgon...

Och nu blev jag lite sentimental... jag gjorde det där förra året, men det känns inte så... balen var inte så otroligt rolig som jag trodde, men jag hade gärna gjort om det idag om jag fick... hela studentgrejen känns som ett minne någon annan har upplevt, och bara berättat för mig. Varför går tiden så fort?


Jag minns den 7 juni förra året. Jag hade panik, för frisören hade klippt min lugg alldeles för kort, och den bara stod upp när jag fixade mig. Dessutom satt jag i ungefär tre timmar och lockade håret, och det blev jättefult... mitt smink såg helt vardagligt ut, som om jag skulle till skolan, och klänningen var för stor och för liten på samma gång. Sen kom Sara och Louise i den vita militärbilen och vi åkte iväg till torget. Där gick vi tillsammans med alla andra studenter, och som sagt, totala främlingar tog fram sina kameror och fotade oss som om vi var Hollywoodstjärnor. Det var en underlig känsla, men ändå så otroligt kul!





Sen åkte vi till herrgården och gick förbi folk som blev fotade av en professionell fotograf. Solen sken då, och det var mycket varmare än när vi åkte till torget. Själva balen var mest en middag, och när vi precis hade gått in, stod det en miljon fyllda champangeglas vid ingången. Vi satt och åt och väntade på mat i ungefär fyra timmar (det kändes så, i alla fall). Sen var det dans och då åkte vi hem... vi missade en hel del, och jag hade nog gärna stannat lite längre än så... det händer ju bara en gång i livet, såna händelser ska man ta vara på, och framförallt uppskatta...


(De flesta som känner mig vet att jag inte dricker alkohol. Drycken i mitt glas var alkoholfri, och så tillhörde den Sara... jag bara poserade för fotografen, haha).





När jag kom hem igen hoppade jag ur min balklänning och kröp in i ett bar fläckiga mjukisbyxor och en t-shirt, satte mig i soffan och vräkte i mig dillchips ur en maxibag som pappa hade köpt dagen innan. Redan då kände jag att det sved i halsen, och dagen efter påbörjade en två veckor lång förkylning.

Toppen, alltså! Haha!


Men det är så kul att jag minns varenda detalj! Bandet som spelade hette UnderCover (om jag inte blandar ihop dem med ett annat band, det vill säga), de spelade låten "Yeah yeah, wow, wow"... ja, alltså... det var så... kul! Så ni som ska på bal nu, ha roligt!

Grattis, Sverige!



Sverige firar ju inte sin nationaldag på riktigt samma sätt som de gör i USA... här tänds inga fyrverkerier, inte! Och inte heller gör vi som Norge, för de enda som har nationaldräkt här är kungligheterna. Sverige har lite att lära sig, tycker jag! Det enda roliga med just denna 6 juni, är att alla studenter ska på bal idag (tyvärr är jag inte välkommen i år... haha!) och vädret är helt fantastiskt! Snacka om tur för alla årets studenter härifrån! Det enda tråkiga var väl vädret under karnevalen, men det är sånt man får ta! Förra året var det ju bara fint väder på karnevalen, men varken på balen eller studenten... (okej, solen sken på baldagen, men det var ganska kyligt!)

(Hittade precis ett myggbett på handen, så jag tappade bort mig... haha!)

Anyways, balen var det ja...




7 juni 2009... jag tror att tiden har stannat... i mitt huvud, alltså! Det där känns som förra veckan! :P


Upptäcktsfärd

Jag vet att det är sent, jag vet att du är trött och jag vet att det är dumt att väcka dig...

Okej, så trött är alltså jag... hur som helst, jag är på upptäcktsfärd på datorn och hittade en hel del roliga videor (Några videor visade hur vi kämpade med projektarbetet förra året... sjukt roligt, filmerna visar all desperation och glädje när filmen först blev färdig, och vi sen kom på att vi hade glömt bort en hel del och fick börja om... värsta dokumentären, haha! (Sjukt internt, vet inte ens om Sara förstår vad jag pratar om... men ändå... xD))


Hur som helst, jag hittade den här bilden på mig och Emmi:



Visst ser det ut som om jag: the biggest bitch in town, precis har varit riktigt elak mot Emmi: the sweetest girl in town? Haha stackars Emmi...

Fast så var det ju inte riktigt... jag vet verkligen inte varför jag ser så otroligt bitchig ut, eller varför Emmi ser så ledsen ut... bahaha!

"I have to fart"

Alla vet ju att Google Översätt gillar att ändra lite i våra bloggar... eh... här är en del ur inlägget "Student 2010", som jag publicerade igår.

Hela inlägget är ju bara så komiskt, men just det jag strök under var lite extra... a walking dress? I have to fart? Vad skrev jag egentligen?!?



Nu undrar jag mest var mina internationella läsare, som använder Google Translate, tänkte när de läste det där... Jag kan tänka mig att de höjde på ögonbrynen och undrade vad som saknades i mitt lilla huvud ;)

Who took my cassette player?

Hej bloggen! Idag har jag varit ute på långpromenad med Marielle. Mina fötter är helt mörbultade nu, men det gör ingenting, för det var så himla fint väder ute! Inte fullt lika varmt som igår, men ändå väldigt mysigt!

Jag försökte dessutom få Marielle att börja gilla Satellite, och jag tror att hon börjar ändra åsikt lite nu... hon sjöng faktiskt med lite i slutet ;)




Hahaha oh kolla minen, julskinka, någon?


Marielle är inte med på bilderna eftersom hon är så otroligt kameraskygg... hon står mest bakom kameran :P

Alltså minns ni "haunted by a number"?

Eller hur det nu var...

Jag kollade min statistik under månaden på Google Analytics precis, och såg det här:




333 besök från Sverige under en månad... visst hade det varit komiskt om jag kollade den 3 mars 2003, klockan 03:33, för tre månader? Wohoo.


Såg dessutom att väldigt många nya länder har hittat hit, och den här gången har jag inte ens försökt (jag har varit riktigt kass på att uppdatera och skriva vettiga saker, som ni kanske har märkt...), så det är sjukt kul! Hej alla från Pakistan, Australien, Slovakien, Argentina, Sydafrika och Trinidad och Tobago! (Var såhär -> <- nära på att skriva Trinidad och Tobacco...)

Nu ska jag sluta skryta... dessa besökare kommer bara hit en gång ändå... haha!


Det här kändes lite komiskt också...



Jag vet, jag vet... men nu är inte en satellit en satellit längre, utan ett synonym för ESC... och ja, jag vet, jag är efterbliven... jag vet att Eurovision avslutades för i år förra helgen, men det är som en sjukdom... love, oh love... like a satellite...

Okej, jag ska sluta nu... god... eh... morgon.

Love, oh love

Hittade precis den här remixen på Youtube och jag älskar den! Härligt sjuk blandning mellan Satellite (Lena Meyer-Landrut) och Just dance (Lady Gaga).




Fast nu tycker ju jag att originalversionerna av låtarna är bättre... men visst är det lite coolt? Haha.

Studenten 2010!

Idag drog jag på mig min alldeles-för-dyr-för-att-bara-ha-en-gång-klänning och gick iväg på studentutsläppet (ja, det heter så här... utsläpp... som prutt... jag vet att de flesta av er säger utspring, men ni är mer civiliserade än vi här ute på bondvischan). Det känns verkligen helt sjukt att det var ett år sedan jag själv tog studenten! Det är verkligen helt galet hur fort tiden går!

Årets studenter hade i alla fall tur med vädret, vilket jag själv inte hade... det var jättekallt ute förra året, och så regnade det lite till och från också. Nu är det skinande sol och över 25 grader i skuggan... lite väl bra, kan man tycka, men skitkul för dem!


Fina Sara i hennes fina klänning och fina solglasögon! :)


Verkligen inte världens bästa bild, men den får duga! Haha :)


Några av de fina teaterstudenterna... och en väldigt passande Jolly Rogers-flagga ;)



Förra året tog ju jag, Sara och Louise studenten... ja, FÖRRA ÅRET! För praktiskt taget exakt ett år sedan, dessutom... förlåt för att jag ältar, men det är verkligen HELT SINNESSJUKT!!


Champangefrukosten den 5 juni 2009.




Jag och mitt plakat... haha, alla hade bilder från när de var runt ett år gammal, men jag var hela fyra år på min! Gamla tanten, ju!


Vårt flak. Vi hade seriöst det bästa flaket på hela skolan... DJ och allt... tror vi hade störst flak, dessuton... fy vad vi är bra ;P


Jaa, det var ett år sedan... ursäkta mig, men DET ÄR SÅ SINNESSJUKT!!


Grattis alla som tog studenten idag, som har tagit studenten i år och som kommer att ta studenten i år. Det är sjukt roligt men det går över på ett ögonblick, så ta vara på tiden, oavsett om det regnar och är kallt! Gnäll inte, ni ångrar er sen ;)

Hallo!

För några dagar sedan sa jag ju, lite skämtsamt, att jag skulle lära mig tyska nu när Tyskland vann i Eurovision Song Contest. Det lät väl kanske lite mer oseriöst än det egentligen var, för nu har jag faktiskt pluggat i tre dagar, och det går jättebra!

Jag vet att det, utan problem, går att lära sig ett nytt språk på ett år. Jag lärde mig norska på ungefär en månad (okej, pinsamt exempel, men ni fattar), och nu vann ju Tyskland, så då blir det ju tyska! Hoppas bara inte att Sverige vinner nästa år, för då måste jag ju fördjupa mig i svenska...



Okej, jag skrev det där mest som en påminnelse. Jag ska faktiskt lära mig tyska, kom ihåg det nu! Påminn mig den 20 maj 2011, då ska jag skriva ett helt inlägg på tyska för att denomstrera! Haha, ohh... (jag gillar inte ens tyska språket...)



Nu ska jag leta upp min kamera som Sara ska ha med sig när hon drar iväg till Los Angeles om ungefär två veckor. Fatta vad coolt, hon får se Hollywood och allt det där som många av oss bara har sett på TV! Ahh! Nä, jag är inte det minsta avundsjuk!! ♥

Hon planerar att blogga där borta också, så kolla in där snart om ni vill läsa om hennes resa :)



Haha ♥

Marabou!




Jag tycker nästan inte att det finns en godare choklad än Passion. Alla jag känner tycker att den är totalt vidrig, och jag förstår verkligen inte varför... Polka är dock lite överskattad, då den egentligen hade kunnat heta "Marabou Mint" (och den finns väl redan, om jag inte misstar mig?), om det inte hade varit för de röda och vita kulorna i...


Innan idag var jag och mamma ute med katterna i innergården (låter som om vi bor i ett slott nu, men det får ni gärna tro om ni vill, haha!), och det är så otroligt fint väder! Himlen är klarblå och solen skiner och allt är så vackert! Jag blir alltid sugen på att resa när det är så fint väder, men jag känner också: "Shit, jag tar ju studenten snart!"... jo, det är faktiskt sant, och jag tog studenten redan förra året! Jag känner mig smått mentalstörd.



Jag kan inte fatta att den där bilden togs för exakt ett år sedan om två dagar... helt galet!


Ja. På tal om choklad, alltså.


Tvillingspam och ny design...

Såg detta i min skräppost alldeles nyss:




Vad är oddsen, egentligen? Måste vara samma grundare, eller hur man nu säger ;)

Och jag vet att ni är trötta på att glo i min skräppost, så jag ska sluta publicera den här... det är bara så svårt att låta bli!


Hur som helst, jag hade tänkt byta design idag, men jag kom på att jag inte har några bilder/idéer... så det får nog vänta ett tag till, så får vi se hur det blir sen. Jag vet inte hur det är med er, men jag är sjukt trött på den jag har nu, har aldrig gillat den och den svarta bakgrunden är ju bara så deprimerande!

Kazakhstan :)

Jag hade ju precis glömt bort att berätta för er att jag har flyttat till Kazakhstan!




Undrar om någon av mina gamla vänner går på det där. Mitt liv är så pinsamt händelselöst, och det känns ju lite jobbigt att behöva skriva att jag bor i samma gamla håla som jag gjorde för ett år sedan... alla andra har ju liksom flyttat och börjat på universitet över hela världen vid det här laget...

Almaty, here I come! Tror jag ska flytta en gång i veckan, faktiskt... so many places to see before we die, haha!




... Nej, jag valde inte Almaty för att det påminner om ordet "almighty"... det gjorde jag faktiskt inte... alls.

Två månader + Tribeca = x|

...


Två månader...

Jag älskar er, farväl.


Före/efter...




Roliga rubriker... hahaha!


Mitt liv är så otroligt händelserikt...

RSS 2.0