Besökarstatistik

Jag fick en liten överraskning när jag kollade min statistik för idag nyss. Det var mer än dubbelt så många som vanligt, och jag kan inte för mitt liv förstå hur det kommer sig!
Hur som helst, jag kollade min statistik på Google och såg denna vackra karta...

Flest från Sverige, såklart. Följt av USA, Kanada, Storbritannien och Norge, precis som ni kan se på min besöksräknare här på bloggen (jag har haft min analytics-sida sedan jag startade Tribeca, dock, så antalet stämmer bättre där.) Detta är alltså från början i november 2009 :)


Mina favoritstäder i Sverige...


... Favoritstaterna i USA, land nummer två bland mina besökare...


Och månadens favoriter. Här är det inte så många, men det kan ju bero på att jag inte bloggar så mycket... eller att det bara är en månad ;)

Nu till det roligaste!


... Vissa är bara fullkomligt störda (den där lampan? Va? :D), andra får mig att tänka "hur googlar folk?!", varför skriver ni hela frågor? Det känns så otroligt onödigt :D


För övrigt gillar jag nummer: 4, 6, 7, 10 (hahah!), 45, 48, 94, 95, 97, 98 och 100. Jag vet att Tribeca är både en bil och ett område i New York, men ni måste erkänna att det är lite kul ;)

Förstår faktiskt inte varför lampgustaf är med två gånger, och inte heller vad denna person tänkte när den skrev till "tribecas blogg"... har du sett något om en lampgustaf här innan, eller? :D Vad är en lampgustaf över huvud taget? These are the questions that haunt me.

Världens största tönt...... Sitter just nu på sin vitbäddade säng och dricker Fanta och äter ostbullar från Brasilien... (som för övrigt smakar skrämmande likt fotsvett... viktig anmärkning. Det luktar fotsvett i hela huset nu, är rädd för vad grannarna ska tänka...)Kan ni gissa vad som hände efter att dessa bilder togs? ;)

Tjugosjätte april

(Klicka på bilderna för större versioner.)
Nu är det den 26 april 2011, kan ni förstå det? Tiden går så otroligt fort! Om bara 15 dagar ska jag flyga ner till Köln, och om 18 dagar ska jag till Düsseldorf för att se Eurovision Song Contest! Är lite rädd för det där med att flyga och sånt, men vad gör man? :)

Glad påsk!

Jag slänger upp några bilder från i torsdags... såg att det var ett tag sedan jag uppdaterade nu, men jag är alldeles för trött för att skriva något... hoppas ni har en trevlig påskhelg, i alla fall! God natt ♥

Poseposepose

Jag är bara så nördig!! Hej, se på mig, jag har en Eurovisionbiljett ;) Ifall någon nu skulle få för sig att jag fuskade ;)
Det har för övrigt varit 23 grader idag! Slå det om ni kan! Tyvärr har jag en sån sjuk huvudvärk att jag inte orkar gå utanför dörren... typ... vi kan skylla på det, i alla fall... det är bara 19 grader nu, men ändå! Ska se om jag orkar ta mig ut innan det är försent ;)

Euroviiiiiisiooooon

Nu har jag äntligen fått mina efterlängtade biljetter till Eurovision Song Contest! Det roliga är att det är exakt 33(!) dagar kvar tills vi ska åka! Hur skumt är inte det? 33! Det slutar aldrig ;)
Det är förbjudet att äta, dricka, fotografera, filma, ha med vapen och fyrverkerier... alltså... jag måste ju få spränga mina Eurovision-fyrverkerier! Och jag tänker inte gå någonstans utan mitt gevär! Tror faktiskt jag säljer biljetterna nu...
Skojar!!! Hahah det trodde ni väl inte? ;)

RSS 2.0