Synonym för "mogen människa"...

... Jag skrev precis en låt om bajs, kiss, svininfluensa, fågelinfluensa och 7-up. Jag känner mig vuxen nu, alltså... men alla knep är tillåtna :P

ARG

Okej, berätta om detta är normalt beteende:

Jag satt blank i en timme och försökte komma på ett ord.

Jag googlade i en kvart för att försöka hitta ordet.Sen glömmer jag ett annat "viktigt" ord och gör samma procedur igen. Något stämmer inte med mitt huvud, och jag kan inte klaga på tiden, för jag glömmer saker hela tiden! Det är nästan lite läskigt...


Ungefär lika läskigt som att jag inte kan göra det jag gör hela tiden längre. Kan inte skriva... får inte ut orden... jag tror att jag håller på att falla samman.


Heil Reinfeldt!
Den man som har förstört så många liv i fyra år, har folket på sin sida. Den man som själv aldrig har varit sjuk, ska döma hur sjuka andra är. Den person har ni valt som er ledare. Jag förstår inte detta. Reinfeldt är en reinkarnation av Adolf Hitler. Skillnaden är att Hitler dödade folket med redskap och hjälp, Reinfeldt får folket att ta sina egna liv, på ett eller annat sätt.

Ni får gärna förklara det här för mig också, för jag förstår verkligen ingenting. Ni skäms över att SD har kommit in i riksdagen, jag skäms över att leva bland folk som litar på världens största mytoman. SD gör inget mot invandrare som inte Moderaterna gör mot alla andra innanför Sveriges gränser.


Dags att bita tillbaka! Det här är inte den riktning jag vill att Sverige ska ta. Någon måste göra något! Varken SD eller Alliansen ska vara i riksdagen! Detta måste få ett slut!

Ica Maxi-partiet

Alltså... haha!

Skola, Östersund

Ett gäng kompisar ~15 sitter och pratar om det kommande valet.
Kille : Nu kan man rösta på Ica Maxi också!
Tjej: Jaha… alltså vaddå?
Kille: Ja, men man kan rösta på Ica Maxi.
Tjej: Jaha. Men vad står de för då?Lånat från Tjuvlyssnat


Sverigedemokraterna

Som vi alla vet har Sverigedemokraterna tagit sig in i riksdagen. Hela Sverige vrålar, skriker och protesterar högljudt, och jag sitter här som ett frågetecken. Främlingsfientligt säger ni. Rasism. Jag har precis varit inne på Sverigedemokraternas webbsida och forskat lite, och jag tycker inte alls att de känns rasistiska! Skulle någon kunna förklara det där för mig?

Hur kommer det sig att så fort en svensk kallar sig svensk, så fort en svensk vill ha svensk kultur och så fort en svensk säger att vi tar in för många invandrare så är den svensken rasist? Det är otroligt löjligt i mina ögon, och jag är riktigt irriterad! Ni kan inte säga emot mig nu, Sverige tar faktiskt in för många invandrare. Det är okej, enligt mig, för jag älskar människor, men det finns väldigt många som kommer hit bara för att förstöra!


För ett par månader sedan blev min bror misshandlad utanför sin lägenhet i Göteborg. Det var ett gäng fruktade (ja, faktiskt) killar från ett annat land. Alla kallar dem araber, så jag antar att de är det. De har gjort sig skyldiga till mord och andra brott, men ändå får de bo kvar, samtidigt som oskyldiga människor utvisas till farliga länder. Vart är rättvisan och hur är detta okej?!

Jag är inte sverigedemokrat, men det vet ni redan. Jag tycker bara att det är otroligt tråkigt hur de behandlas. Alla har rätt till en åsikt, och så länge ingen skadas finns det inget rätt eller fel!

Som sagt nu, jag vill att alla ni som är emot Sverigedemokraterna kommenterar. Berätta för mig vad det är som gör Sverigedemokraterna så fientliga och hemska? Vad gör dem hemskare än Moderaterna?
Vad gör man nu?

Jag orkar inte ens skriva om det här. Får inte ur mig orden... allt jag kan säga är att det nu är över. På riktigt. Över. Människan som ska vara så intelligent. Dra år helvete jävla idioter!


Alla som inte röstar...

Det finns folk här i Sverige som vägrar att rösta för att ret regnar ute. Jag vet, sjukt va? Så här skrev min bror som svar till det:
Jag skäms verkligen över alla er soffpotatisar. Skärpning!

Valet 2010

Jag har precis varit iväg och röstat. Jag bestämde mig redan i förra valet vad jag skulle rösta på, men eftersom jag bara var 16 år då, och inte hade rösträtt, så fick jag vänta!  Jag förstår heller inte varför alla ska envisas med att inte berätta vad de röstar på! Jag röstade på Socialdemokraterna för att jag har förtroende för dem. Jag gillar Mona Sahlin, både hennes politik och personlighet, och jag förstår inte varför alla hatar henne så mycket! Gör ni det så får ni gärna argumentera lite i kommentarsfältet, för jag är otroligt nyfiken!


Förresten. En rik person blir inte sjuk och fattig om De rödgröna vinner, men vad händer med de sjuka och fattiga om Alliansen vinner? Värt att tänka på. Var inte egoistiska. Karma's a bitch.Lift it higher!

Dagens (nattens?) låt :)Vem har skadats av lite gladpop? :D

BTW

Jag ser att ni är många som kommer hit varje dag, och om ni tycker att det är trist att jag aldrig uppdaterar så får ni tjata lite på mig! Jag känner ingen som helst motivation till att blogga när ni aldrig hör av er ;)

Kameraproblem

Okej... jag har egentligen hundratusentals anledningar att skaffa en ny kamera, men det är alldeles för ointressant för att skriva ut här... så det räcker med några få...

+ Min nuvarande systemkamera är alldeles suddig och jättesvår att fokusera med. (Det blev så efter att brodern min lånade den i Italien... grr :P)
+ Jag kan inte filma med den.
+ Den är otympig... (Visserligen är väl alla systemkameror det, men ja :P)

- Jag vill ha en Canon EOS1000D, men de kostar nästan 4000 kronor...
- Jag har inte råd.
- Min kamera är bara ett år gammal.


Skulle jag sälja den så hade det nog inte gått på mer än 800 kronor, max 100 kronor, eftersom den är i ganska dåligt skick (ja, det med att den inte fokuserar så som den ska. Har alltid haft problem med det, och man orkar ju inte alltid fixa med manuella inställningar... vilket inte heller fungerar, eftersom den är så suddig att ALLT ser suddigt ut! Fuktskada?)... ångrar nästan att jag lät Daniel låna den nu... men, men... bara en anledning att skaffa en ny, bättre... åh, vad jag hatar pengar!

14 augusti

Ännu  än dålig dag... bahh. Ska iväg till vårdcentralen nu och hoppas på att slippa alla former av blodprov... blod ska vara i ådrorna, i kroppen - ingen annanstans! :(

Blodfontän

Jag har faktiskt aldrig haft näsblod förut i hela mitt liv, men idag när jag precis skulle snyta mig började det forsa blod ur  högra näsborren! Sjukt otäckt, måste jag säga, och nu är jag fortfarande rädd för att andas och vågar verkligen inte snyta mig! Det jobbiga är att jag är så täppt i näsan... troligtvis handlar det om mitt beroende av nässpray, det har verkligen förstört min näsa... så ja... vad gör man? :(


Blä.


Show 'em what you've got


Jag är bara så cool. SÅ cool. Peace in, war out, liksom.


Hehe... "försök att se söt ut... bara försök, det gör inget om du ser ut som ett roadkill, jag lovar!"


Haha okej, nödvändig bild alltså. Jag älskar det där läppbalsamet! Alla smaker (Coca Cola, Fanta Orange, Sprite, Fanta Pineapple) är helt underbara, förutom Fanta Strawberry... tur för den att den ger en så fin färg på läpparna, annars hade jag nog slängt den :P


Baby, baby, baby, ooooohhhhh (Hahahaha näää, jag har inte Bieber-fever, jag tänkte mer på The Saturdays cover... hihi!)


Hahahahahaha var tvungen, mitt ansikte på den bilden påminner mig starkt om köttbullar och potatismos!


End of ego-session number 3.

Tatuering

Förresten, glömde ju att visa min nya tatuering som jag gjorde när jag var i Oslo i augusti!
Vad tycks? ;)

6 september

Hej bloggen! Hvordan har ni det? Haha.

Jag är lite trött idag, eftersom jag inte gick och la mig förrän efter 4 på morgonen (!!!). Fråga inte varför... grejen är ju den att jag nästan aldrig kollar på klockan före jag bestämmer mig för att gå och lägga mig. Korkat va? Jag gick egentligen 3:50, men sen upptäckte jag, till min fasa, världens största spya på min matta... så det var ju bara att gå och hämta papper och sånt... sen såg jag ytterligare en spya precis vid huvudänden av sängen! Mysigt va? I spyan fanns det aluminiumfolie, så vi får hoppas att katten fick upp allt! Sånt är ju livsfarligt att få i sig, det kan ju skära upp hela magen :(


Ursäkta det här inlägget... men snälla, se det från den ljusa sidan: Jag fotograferade inte ;)

Samarbeten och sånt...

Jag har fått ganska många mail angående bloggsamarbeten och liknande på sista tiden (vilket är lite komiskt, med tanke på att jag nästan inte bloggar längre!)

Jag ville bara säga att jag inte gör några samarbeten som innebär länkar till andra bloggar, och jag tänker heller inte göra reklam för din webbutik eller något sådant. Tycker du att det vore otroligt tragiskt om vi inte samarbetade genom våra bloggar, så får du gärna skriva mer om din blogg i mailet, och skicka länk!


Det var allt jag ville säga. God natt, gott folk :)

Jag ger upp...

Det går inte, det är alldeles för sent... jag får försöka igen nästa år, tyvärr. Sånt är livet, ibland blir det inte som man vill, det är bara att kämpa vidare!


Jag har i alla fall fått tillbaka min dator, så nu kanske jag orkar blogga lite oftare... vi får se hur det blir med det ;)
Och så invigde jag mitt nya doftljus som jag fick av Daniel! Mmmm luktar kanelbullar och julafton :)
Och jag tänker inte be om ursäkt för oseriösa bilder... vem gör det? ;)

Det är ett tecken!!!

Ni som följer min blogg vet att jag är lite besatt av siffran 3, ju fler, desto bättre?

Jag skrev precis en ny text, och se när jag sparade den!

Det måste ju nästan betyda något, tror ni inte det? :D

RSS 2.0