Uppdatering

Hej! Jag skriver nu enbart för att skriva så att någon kan få läsa något men det blir inget roligt och inte speciellt läsbart för jag vill bara att ni ska läsa oavbrutet med enformig ton och sedan bli trötta och ta ett djup andetag när jag äntligen skriver punkt men det kommer ta ett tag för jag vill irritera er och det går nog ganska bra tror jag... okej, det gick inte mer ;)
Random...

Kommentarer
Postat av: mel

hahaha pucko :P

2011-05-23 @ 11:14:48
Postat av: Nela

Hej Becca!Vad gör du nu för tiden?Om du inte har något för dig eller några planer så har jag ett tips till dig.Att spendera tiden på ett bra sätt och samtidigt lära sig. Internet har du ju såHar du tänkt på att gå någon kurs eller utbildning på distans?

Det är ju väldigt bra men kräver ansvar. Jag själv vill gå men vet inte var jag ska söka och vad som finns. på allastudier.se finns det ju.Kramar.

2011-05-28 @ 22:31:03
Postat av: Becca

Nela! Hur är det med dig? Nu har du ingen länk i din kommentar så jag svarar här istället, hoppas du kikar tillbaka i detta kommentarfält så att du ser det :)Jag hade faktiskt tänkt göra det! Mina gymnasiebetyg är inte tillräckligt bra för att jag ska få studera på universitet, så jag tänkte studera på Helliden folkhögskola och jobba upp de betygen som fattas för en grundläggande behörighet. Efter det hade jag tänkt studera juridik eller arkitektur. Får se vilket som passar mig bäst lite senare :)

Vad vill du studera nu?Kram

2011-05-30 @ 19:23:18
URL: http://tribecas.blogg.se/
Postat av: Nela

Hej!Jag vill gå en utbildning i stockholm, det är makeupartist, frisör och stylist. Allt jag önskar men den kostar så jag behöver jobba och spara. Var är Helliden folkhögskola du vill studera på, vilken stad?Jag själv är intresserad av både foto, webbdesign, och regisör. Hihi, många intressen. Det fanns en utbildning i stockholm jag ville gå men de har lagt ner den :-(

2011-05-31 @ 21:31:00
Postat av: Becca

Jag tror jag vet vad du pratar om! Jag har kikat på den också, men det är inte aktuellt för min del i och med att det kostar pengar och ligger i Stockholm... Helliden folkhögskola ligger i Tidaholm, men det är en distanskurs jag tänker ta först, sedan ska jag kika på universitetsutbildningar... och nu när du säger det så vore det galet kul att studera regi! Jag har ju gjort lite av det redan på estetiska programmet i gymnasiet, och det är verkligen jättekul :)

2011-06-02 @ 02:18:58
URL: http://tribecas.blogg.se/
Postat av: Nela

Vad är regi för något?:-p

2011-06-16 @ 23:17:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0