Var inte ledsen

Alla har dåliga dagar. Det är en del av livet, ett prov. Klarar man av dessa små prov, så blir de större utmaningarna mycket lättare. Bryt ihop om det behövs, för du behöver inte vara starkare än du är.

Var inte ledsen och missnöjd. Du är den du är, och du ser ut som du ser ut av en anledning. Du är inte ful, du är vacker. Jag vet det. Vi vet det. Men du blir ännu vackrare om du klarar av att älska dig själv. Vi kan inte älska dig förrän du älskar dig själv.

Var inte negativ. "Vi får nästan alltid det vi önskar oss, vi vet bara inte när eller hur". Om du tror på dig själv, och verkligen tror att du kan klara det, så finns det helt enkelt inget alternativ. Livet är en placebo-effekt. Kan du lura dig själv, så kan du lura resten av världen också. Det är så det funkar.


Vad du än känner just nu, så finns det någon som känner samma sak. Vad du än känner nu, så finns det någon som känner samma sak gånger hundra. Hur missnöjd du än känner dig med ditt hår, din hud, dina tänder, läppar, kropp, personlighet, så hade det kunnat vara värre. Det kan alltid vara värre. Var glad att det inte är det, var tacksam för det du har, älska dig själv och sikta mot stjärnorna. Det finns bara en av dig, och oavsett hur du ser ut eller vem du är, så är det ditt liv. Du ska leva det, därför måste du älska det.


Många av er kommer att tycka att det här inlägget är pinsamt, men jag är säker på att många känner igen sig. Det är normalt att hata sig själv, men det är inte bra. Det finns alltid något att glädja sig åt. Tänk inte för mycket på andra, avundsjuka skapar depression, och härifrån kan det bara bli bättre. Vänta och se.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0